Κάμερον Ντίαζ: «Δεν έχω πλέον ό,τι χρειάζεται για να δώσω σε μία ταινία αυτό, που πρέπει»

Κάμερον Ντίαζ: «Δεν έχω πλέον ό,τι χρειάζεται για να δώσω σε μία ταινία αυτό, που πρέπει»

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να εγκαταλείψει οριστικά τον χώρο της υποκριτικής - Η τελευταία ταινία, που συμμετείχε ήταν το «The Other Woman» το 2014 - Πλέον λανσάρει το δικό της κρασί

diaz
Εδώ και κάποια χρόνια η Κάμερον Ντίαζ έχει σταματήσει να βρίσκεται στα κινηματογραφικά πλατό και έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει μια για πάντα τον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός μίλησε για αυτή της την απόφαση στον Κέβιν Χαρτ στο talk show «Hart to Heart» και όπως ανέφερε, η υποκριτική απαιτούσε τόσο χρόνο από την ζωή της, που δεν της άφηνε περιθώρια να ασχοληθεί με άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής της.

«Γιατί η Κάμερον Ντιαζ άφησε τον χώρο της υποκριτικής; Τι είναι αυτό, που σε παρακίνησε να σταματήσεις;», ρώτησε ο γνωστός κωμικός, με την ηθοποιό να απαντάει: «Όταν κάνεις κάτι σε πολύ υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, άλλα μέρη του εαυτού σου πρέπει να παραδοθούν σε άλλους ανθρώπους».



Όπως παραδέχτηκε, λατρεύει την υποκριτική, καθώς την βοηθάει να ξεχνιέται από την δική της ζωή και να διασκεδάζει, όμως στα 40 της παρατήρησε πως «υπήρχαν πολλά κομμάτια της ζωής της, που δεν τα διαχειριζόταν σωστά».

«Ήθελα πραγματικά να κάνω την ζωή μου πιο διαχειρίσιμη. Η καθημερινότητα μου πλέον είναι γεμάτη μόνο με όσα μπορώ να καταφέρω να κάνω μόνη μου. Κάνω όλα όσα δεν προλάβαινα πριν», εξήγησε. 

Τόνισε επίσης, πως μόλις εγκατέλειψε τον χώρο, γνώρισε τον σύζυγό της, Μπέντζι Μάντεν και κατάφεραν επιτέλους να φτιάξουν την οικογένεια, που τόσο ήθελαν. «Τώρα είμαι εδώ και αυτό είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα, που έχω κάνει στην ζωή μου. Απέκτησα οικογένεια. Είναι το καλύτερο, δεν έχω πλέον ό,τι χρειάζεται για να δώσω σε μία ταινία αυτό, που πρέπει. Όλη η ενέργειά μου είναι εδώ», έκλεισε.




Ειδήσεις σήμερα: 

Μακελειό στο Πλίμουθ: Βίντεο δείχνει τον 23χρονο δολοφόνο να κυκλοφορεί στο δρόμο με το όπλο πριν σκοτώσει το 5ο του θύμα

Μαγιορκίνης για υποχρεωτικό εμβολιασμό μαθητών: Χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία, συλλέγουμε δεδομένα

Άγρια επίθεση σε μετανάστες στo Λασίθι - Στο νοσοκομείο δύο άνθρωποι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης