Η Νικολούλη σε επιφυλακή και η Μαλέσκου απαντά ξανά και ξανά

Η Νικολούλη σε επιφυλακή και η Μαλέσκου απαντά ξανά και ξανά

Εκαστος στο είδος του και δυστυχώς για κάποιους ίσως πρέπει να ξανασκεφτούν την στρατηγική τους για την επόμενη σεζόν

maleskoustili
Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Ούτε οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες. Μπορεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα οι συμπεριφορές να αλλάζουν αλλά και πάλι ξανά προς την δόξα τραβούν όταν χρειαστεί.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία νέα και όμορφη παρουσιάστρια. Μιλά πολύ σωστά Ελληνικά, ως προς τους κανόνες της γραμματικής και του συντακτικού, όχι όμως ως προς την τηλεοπτική συνθήκη, που απλά θέλει να είσαι σωστός και κατανοητός και δεν ελέγχει ούτε πτυχία ούτε λεκτικούς ακροβατισμούς. Η Ιωάννα από την αρχή της χρονιάς «δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω». Κυριολεκτικά. Ο,τι γράφεται και ακούγεται θα απαντηθεί άμεσα. Δεν χρειάζεται να κριθεί γι αυτό, είναι επιλογή της και θεωρεί ότι αυτό πρέπει να κάνει. Σήμερα απάντησε για μία ακόμη φορά σε δημοσιεύματα, που προφανώς την ενόχλησαν, λέγοντας: «Γενικά, επειδή ακούγονται και κυρίως γράφονται πολλά πράγματα, το γεγονός ότι δεν απαντάει κάποιος, παρότι γι΄αυτόν χτυπάει η καμπάνα, δε σημαίνει ότι απλά λουφάζει. Μπορεί να μη δίνει σημασία σε κάτι που δεν ισχύει. Να τα λέμε και αυτά, αλλά καμιά φορά ας τοποθετούμαστε».

Αν δεν θες να τοποθετηθείς, δεν τοποθετείσαι και αν δεν δίνεις σημασία δεν απαντάς. Εδώ υπάρχει απάντηση και η ενόχληση είναι σαφής…

manousakis
Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι μαέστρος μεγάλος. Και ό,τι πιάνει στα χέρια του γίνεται τηλεοπτικός χρυσός. Η ενασχόλησή του με το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, «Βαρδιάνος στα σπόρκα» γεννά μεγάλες προσδοκίες. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και θα ακολουθήσουν και άλλα δύο διηγήματα, τα «Κρίσιμες στιγμές» της Γαλάτειας Καζαντζάκη και «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού.
Το σενάριο της πρώτης σειράς, που θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, έχουν γράψει ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη.

Κλείσιμο
Στον ρόλο της κεντρικής ηρωίδας της σειράς, της γριάς Σκεύως, θα δούμε τη Ρένια Λουιζίδου, ενώ τον ρόλο του γιου της, του Σταύρου, υποδύεται ο Γιώργος Σαββίδης. Τη Ρηνιώ, το κορίτσι του Σταύρου, ενσαρκώνει η Τζένη Καζάκου. Αναμένουμε με ενδιαφέρον…

Aggeliki_Nikolouli

Απόψε στις 23.30 το «Φως στο τούνελ» ανάβει εκτάκτως και η Αγγελική Νικολούλη, η έγκυρη και εξαιρετική δημοσιογράφος, ακυρώνει διακοπές και εξορμήσεις και θα βρίσκεται «ετοιμοπόλεμη» στα πλατό του Alpha για να ασχοληθεί με την τραγική υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.
Μια υπόθεση, η οποία έχει όντως μουδιάσει όλους, αλλά οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε τηλεοπτικά ολισθήματα κάποιους, οι οποίοι εμφανίζονται σε εκπομπές και χάνεται το μέτρο. Επειδή η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και τραγική, καλό θα ήταν να σεβαστούμε το πένθος της οικογένειας και το μέλλον της μικρούλας που βρέθηκε ορφανή και να περιορίσουμε την μπουρδολογία.

Κλείνουμε με ωραίο κουίζ για τριήμερο με ερωτική διάθεση: ποιος διάσημος μπασκετμπολίστας τελικά έχει δεσμό με άλλη, μικρότερου βεληνεκούς παρουσιάστρια παρά τις φήμες που τον ήθελαν ερωτευμένο με άλλη;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης