Πινκ: «Η κόντρα μου με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν προϊόν των ΜΜΕ» - Τι αποκαλύπτει η τραγουδίστρια

Πινκ: «Η κόντρα μου με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν προϊόν των ΜΜΕ» - Τι αποκαλύπτει η τραγουδίστρια

«Ήταν άδικο για όλα τα κορίτσια, καμία από εμάς δεν το ήθελε αυτό», δήλωσε 

pink
Για την «υποτιθέμενη έχθρα» της με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να μιλήσει η Πινκ στο περιοδικό People, αποδεικνύοντας πως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.

Κατά τις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι τραγουδίστριες που είχαν γνωρίσει τη μεγαλύτερη επιτυχία ήταν τρεις, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Πινκ και η Κριστίνα Αγκιλέρα. Ο Τύπος, λοιπόν, θέλοντας να δημιουργήσει μία ίντριγκα γύρω από τα ονόματα τους, χρέωσε στις δύο πρώτες μία -ανύπαρκτη- κόντρα.

vs


Στην συνέντευξη της η punk τραγουδίστρια εξήγησε πως όλο αυτό το κλίμα, που είχε δημιουργηθεί δεν ήταν τίποτα παραπάνω από «άλλη μία εφεύρεση των ΜΜΕ», η οποία όμως είχε αναστατώσει και τις δύο. «Ήταν άδικο για όλα τα κορίτσια, καμία από εμάς δεν το ήθελε αυτό», δήλωσε η Πινκ.

Εξήγησε επίσης, πως τήν είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ την περίοδο εκείνη το γεγονός πως τα media την χαρακτήριζαν «anti-Britney», καθώς η ίδια στην πραγματικότητα τή λατρεύει. «Αυτό που σκεφτόμουν ήταν πως το να είμαι street punk και να κάνω σκέιτ δε σημαίνει πως είμαι και anti-Britney. Δεν ήθελα και δε θέλω να πολεμήσω κανέναν», ανέφερε η τραγουδίστρια.

P!nk: "I think Britney Spears is one of the sweetest humans to ever live"


Μία από τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το πώς να χειριστεί το θέμα, τής την έδωσε ο εκτελεστικός παραγωγός L.A. Reid, όπως αποκάλυψε. Μη γνωρίζοντας αν πρέπει να κάνει κάποια δήλωση ή να τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Pink είχε αφήσει ανοιχτό το δρόμο στα ΜΜΕ να διαδίδουν φήμες. Τότε,ο Reid τής πρότεινε να προσθέσει έναν στίχο στο κομμάτι της «Don't Let Me Get Me», προκειμένου να δείξει τις διαθέσεις της. Ο συγκεκριμένος στίχος λέει: «Tired of being compared to damn Britney Spears / She's so pretty, that just ain't me», δηλαδή «Κουρασμένη απ' το να με συγκρίνετε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς / Εκείνη είναι τόσο όμορφη, κάτι που δεν είμαι εγώ».

Κλείσιμο
P!nk - Don't Let Me Get Me (Official Video)


Πρόσθεσε επίσης ότι εκείνος ήταν, που τής είπε ότι «αυτή η μουσική επιχείρηση είναι αρκετά μεγάλη για να κερδίζουν όλοι ταυτόχρονα», γεγονός που υποστηρίζει και η ίδια. «Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον ανταγωνισμό. Νομίζω ότι τα πήγα καλά για κορίτσι 20 χρονών, αλλά τώρα νομίζω πως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τα κορίτσια στηρίζουν τα κορίτσιαα. Είναι συχνό πλέον και μού αρέσει να το βλέπω», λέει η 41χρονη τραγουδίστρια.


Σαν παράδειγμα σε αυτό έθεσε τη νεαρή τραγουδίστρια Ολίβια Ροντρίγκο, καθώς όπως είπε το «Drivers Licence» είναι ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια και τής αρέσει να το τραγουδάει με την κόρη της.

Olivia Rodrigo - drivers license (Official Video)










Ειδήσεις σήμερα:

Πρίγκιπας Κάρολος: Ανοίγει το Μπάκιγχαμ για το κοινό... όταν ανέβει στον θρόνο

Έλενα Ράπτη - Κίμωνας Μπάλλας: Μυστικός γάμος, κρυφός χωρισμός

Προανακριτική για Παππά: «Ημουν και είμαι αριστερός, στρατολογημένος στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Καλογρίτσας - Τι αποκάλυψε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης