Έλενα Ράπτη - Κίμωνας Μπάλλας: Μυστικός γάμος, κρυφός χωρισμός

Έλενα Ράπτη - Κίμωνας Μπάλλας: Μυστικός γάμος, κρυφός χωρισμός

Γιατί η όμορφη βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη έκρυψε τον γάμο της με τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, που έμεινε δίπλα της σαν σκιά για δύο χρόνια, ώσπου να χωρίσουν συναινετικά κάτω από το ίδιο πέπλο μυστικότητας...

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
rapti-arthro
Η Ελενα Ράπτη δεν σηκώνει τηλέφωνα. Είναι εξαφανισμένη από ανθρώπους με τους οποίους είχε συχνά-πυκνά κοινωνική επαφή. «Της τηλεφωνούν φίλες της από τον ευρύτερο κύκλο της και δεν απαντά», λένε άτομα που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μη παραλείποντας, μάλιστα, να σημειώσουν και ότι «η Ελενα ούτως ή άλλως δεν είναι και ο πιο ανοιχτός άνθρωπος». Η αλήθεια είναι ότι, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια, η τακτική της σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή είναι στο πλαίσιο του «τόσο όσο», αυστηρά οριοθετημένη και ιδιαίτερα προσεκτική, σε σημείο που μοιάζει να λειτουργεί σχεδόν φοβικά. Ειδικά τους τελευταίους μήνες.

«Τίποτα σε κανέναν». Αυτό είναι το μότο της το τελευταίο διάστημα, το οποίο, ως φαίνεται, αποδίδει, καθώς πλέον σε όποια τηλεοπτική εκπομπή και να βγει -με τις προσκλήσεις να είναι άφθονες-, ο απαράβατος όρος που θέτει τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, μιλώντας με τους παρουσιαστές, είναι ένας: «Καμία συζήτηση για προσωπικά θέματα» ή «Η κυρία Ράπτη δεν επιθυμεί να μιλήσει ούτε για τον γάμο της, ούτε για οτιδήποτε άλλο που να μην αφορά την εκστρατεία για τον τερματισμό της παιδικής κακοποίησης με τίτλο “Ενα στα Πέντε”». Ετσι, λοιπόν, τόσο στον ALPHA στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όσο και στο «Dot.» της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου μίλησε μόνο για το σημαντικό της έργο ως συντονίστρια της εν λόγω καμπάνιας.

Κι όμως, ήταν η ίδια η βουλευτής που σχεδόν έναν χρόνο πριν είχε πραγματοποιήσει μπαράζ εμφανίσεων και δηλώσεων, όπου ανάμεσα στα άλλα, αν και χωρίς να αναλώνεται σε λεπτομέρειες, απαντούσε χαμογελαστή για το πώς άλλαξε (προς το καλύτερο) η ζωή της μετά τον γάμο της με τον αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα, ενώ όλη η χώρα περνούσε τη δοκιμασία του πρώτου σκληρού lockdown. Τον Οκτώβριο του 2019 σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 -τη συνδέει χρόνια φιλία με τη Φαίη Σκορδά από την εποχή του Μακεδονία TV- αναφέρθηκε στον σύζυγό της αποκαλώντας τον «φύλακα άγγελο», αλλά και στην επιθυμία της να αποκτήσει παιδί. Τον ίδιο μήνα, μιλώντας σε εφημερίδα, τόνισε ότι ο γάμος της πάει μια χαρά και στην ερώτηση αν αληθεύουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης απάντησε: «Θα σας πω ότι ακόμη και μυστικό να ήταν, δύσκολα θα έμενε κρυφό για καιρό».

Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, δήλωσε ότι αν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, θα επέλεγε ξεκάθαρα το δεύτερο, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν αληθεύουν οι φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος, είπε: «Οι φήμες παραμένουν φήμες. Κάνω τα πρώτα μου βήματα στη δημιουργία της δικής μου οικογένειας. Ας έρθει πρώτα με το καλό το μωράκι και θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι καλή μαμά». Εναν μήνα μετά, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για τα πρώτα της Χριστούγεννα ως παντρεμένη, ενώ τον Μάιο του 2020 σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας αλλά και στο ότι συμπλήρωσε έναν χρόνο ευτυχούς γάμου.

rapti__2_
Και μόνο η πισώπλατη φωτογραφία του ζευγαριού στο Facebook, με την οποία έγιναν τα αποκαλυπτήρια του γάμου του, προκάλεσε συμφόρηση στα sites


Το βέτο και η βέρα

Κάπου εκεί τέθηκε από πλευράς της και το βέτο για το τέλος των προσωπικών ερωτήσεων και μαζί με αυτό άρχισαν οι πρώτες φήμες για κρίση στον γάμο της, αφού η ίδια κυκλοφορεί πλέον χωρίς τη βέρα της. Την τελευταία εβδομάδα οι συγκεκριμένες φήμες πύκνωσαν και στη Θεσσαλονίκη, ιδίως στο κέντρο, το οποίο ύστερα από το σκληρό lockdown άρχισε και αυτό να αποκτά ζωή, εκεί δηλαδή όπου παραδοσιακά κινούνταν η Ελενα Ράπτη, αλλά και ο κύκλος των γνωστών της. Οι οποίοι, μετά από όλα αυτά, το πρώτο που έκαναν ήταν να προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί της, έστω μέσω τηλεφώνου.

Να σημειωθεί ότι η ίδια δεν απαντά σε τηλεφωνήματα, σε μηνύματα και δεν επιστρέφει τις κλήσεις που δέχεται, παρά μόνο αν είναι για θέματα δουλειάς ή από πολύ δικούς της ανθρώπους. Και όταν λέμε «δικούς της ανθρώπους», στην περίπτωση της Ελενας Ράπτη αυτοί είναι οι γονείς της, η αγαπημένη της αδελφή Αντιγόνη, και η παιδική φίλη και κουμπάρα της Στέλλα Μπότζα. Εξάλλου, τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι σχεδόν μέρα παρά μέρα στην μπουτίκ της αδελφής και του γαμπρού της «SOMMA», στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ. Η βουλευτής κάθεται πάντα έξω από το μαγαζί και μιλά με την αδελφή της, ενώ η εικόνα της είναι πιο ατημέλητη απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει, σύμφωνα πάντα με ανθρώπους που την έχουν δει.

Αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι μόνες φωτογραφίες που κυριαρχούν είναι από την πολιτική της δράση, καθώς και εκείνες που έχει βγάλει με την οικογένειά της. Σε καμία από αυτές, ούτε στα γενέθλια του πατέρα της τον περασμένο Αύγουστο, ούτε στη γιορτή του Σωτήρος που πόζαρε με όλο τον οικογενειακό κύκλο της, εμφανίστηκε ο σύζυγός της, ούτε καν ως... σκιά. Μάλιστα στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων, έκανε repost μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που περπατά πιασμένο χέρι-χέρι, συνοδεύοντάς τη με το εξής κείμενο: «Οταν το ζευγάρι έχει αγάπη μεταξύ του, τότε όλα ξεπερνιούνται, ακόμα κι εκείνα που δεν διορθώνονται». Η διφορούμενη και σχεδόν μελαγχολική ανάρτηση του περασμένου Φεβρουαρίου, με την ασπρόμαυρη φωτογραφία, έφερε συνειρμικά στον νου εκείνη την πολύ πιο αισιόδοξη, γεμάτη χρώματα και κυρίως χωρίς αναφορές σε όρους όπως «κτητική αγάπη», του Αυγούστου του 2019, όταν η πολιτικός έκανε με έκδηλο ενθουσιασμό τα αποκαλυπτήρια του μυστικού γάμου της.

Μυστικέ μου έρωτα

Κλείσιμο
Εκείνη η πισώπλατη φωτογραφία του ζευγαριού, που δείχνει τη βουλευτή με ένα υπέροχο νυφικό να κρατά το χέρι του γαμπρού και να περπατούν ξεκινώντας την κοινή πορεία του έγγαμου βίου τους, ήταν αρκετή για να προκαλέσει συμφόρηση στο Διαδίκτυο και τα ειδησεογραφικά sites. Την ανέβασε η ίδια η Ελενα Ράπτη στον λογαριασμό της επαγγελματικής σελίδας που διαθέτει στο Facebook, τρεις μήνες μετά τον γάμο της, την επομένη του Δεκαπενταύγουστου, ταράζοντας την καλοκαιρινή ραστώνη των δημοσιογράφων που, αδειούχοι και μη, κολυμπούσαν τότε στα ατάραχα νερά της έλλειψης ειδήσεων. Μετά από ένα θερμό τρίμηνο με ευρωεκλογές, δημοτικές-περιφερειακές και εθνικές κι ενώ είχαν ορκιστεί από δημοτικοί άρχοντες και βουλευτές μέχρι και τα μέλη της νέας κυβέρνησης της Ν.Δ., η ανάρτηση της ωραίας της Βουλής, που ούτως ή άλλως αρκεί να τινάξει μια τούφα από τα κατάξανθα μαλλιά της για να προκαλέσει ντελίριο στους παπαράτσι, ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στο τσακμάκι του ηλεκτρονικού και του έντυπου Τύπου. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου.

Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφός μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί. Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραφε. Ουάου! Το πότε έγινε ο γάμος, το πού και, το κυριότερο, με ποιον, παρέμεινε άλυτο μυστήριο, αφού το μόνο στοιχείο που έδινε η ευτυχής νύφη ήταν α) ότι παντρεύτηκε και β) ότι το νυφικό ήταν του οίκου Celia Kritharioti, όπως έσπευσε σε επόμενο post να ενημερώσει το διαδικτυακό ποίμνιό της. «Ποιος είναι αυτός;», «Με ποιον τα είχε και δεν το ξέραμε;», «Γιατί παντρεύτηκε στη ζούλα μέσα στις εκλογές, αφού θα της έφερνε και σταυρούς;», «Μήπως είναι έγκυος;» ήταν κάποιες από τις κλασικές απορίες που προέκυψαν στους ρεπόρτερ που πιάστηκαν στον ύπνο, αφού μετά τον χωρισμό της από τον κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, δύο περίπου χρόνια πριν από τον γάμο της, δεν είχε ακουστεί (ή τουλάχιστον διαρρεύσει) το παραμικρό για την προσωπική της ζωή. Φυσικά ήταν θέμα μόλις λίγων ωρών μέχρι να κατακλύσουν το Διαδίκτυο οι λεπτομέρειες όχι μόνο της γαμήλιας ένωσής της, αλλά κυρίως το βιογραφικό του γοητευτικού νεαρού άνδρα που την οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας - για την ακρίβεια, του μοναστηριού στην κωμόπολη Καρδία της Θεσσαλονίκης, τόπο καταγωγής της νύφης. Τα στοιχεία που προέκυψαν για την ταυτότητα του «τυχερού», όπως ελλείψει φαντασίας ο ένας μετά τον άλλο κότσαρε ως επίθετο δίπλα στο ουσιαστικό «γαμπρός», έκαναν τα νέα ακόμα πιο ενδιαφέροντα ή μάλλον γαργαλιστικά, δεδομένου του δικού της comme ll faut και λαμπερού προφίλ: πολιτικός, ευκατάστατη, όμορφη, προβεβλημένη και εντέλει, αν και σε ώριμη ηλικία, εσαεί πολύφερνη νύφη.

Οσο για το βιογραφικό του όμορφου ευθυτενούς άντρα με το γυμνασμένο σώμα και τα γαλάζια μάτια, η περιγραφή ήταν η εξής: Αστυνόμος Α’, πρώην μέλος της προσωπικής φρουράς του Προκόπη Παυλόπουλου και μετέπειτα της βουλευτή Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μεγαλωμένος σε πολύτεκνη οικογένεια, με χόμπι την ξυλογλυπτική και τις αγιογραφίες, βαθιά θρησκευόμενος και με φιλανθρωπική δράση. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια άλλα δημοσιεύματα, ο Κίμωνας Μπάλλας στην πραγματικότητα έλκει την καταγωγή του από τη Δρακότρυπα Καρδίτσας, αλλά μεγάλωσε μαζί με τα τρία αδέλφια του στα Τρίκαλα, ενώ ο πατέρας του ήταν ελαιοχρωματιστής και η μητέρα του εργαζόμενη σε νοσοκομείο. Σε κάθε περίπτωση, μαζί με τα βιογραφικά στοιχεία του γαμπρού, οι ρεπόρτερ άρχιζαν να ξεψαχνίζουν τα φωτογραφικά αρχεία προκειμένου να βρουν τα πειστήρια της απαρχής της σχέσης τους. Ηδη από το καλοκαίρι του 2017 είχαν έρθει πολύ κοντά, όπως πιστοποίησε και η κοινή τους φωτογραφία από διακοπές στη Μύκονο, τότε που όλοι νόμιζαν ότι ο ψηλός νεαρός πίσω της με τη βερμούδα ήταν απλά μέλος της ασφάλειάς της. Αργότερα, τον Ιούνιο του 2018, στον γάμο του βουλευτή Σίμου Κεδίκογλου έκαναν και την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνισή τους, ενώ ήταν πλέον ζευγάρι, κάτι που δεν γνώριζε κανείς. Οταν η ίδια την ημέρα της ορκωμοσίας της στη Βουλή, τον Ιούλιο του 2019, πόσταρε φωτογραφία της γράφοντας «Στην ορκωμοσία οικογενειακώς», κανείς δεν έδωσε σημασία στον όμορφο νεαρό άντρα που βρισκόταν στο φόντο αν και ήταν ήδη σύζυγός της.

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί σε δημόσια έξοδο ήταν τον Φεβρουάριο του 2020. Τότε δηλαδή που η Ελενα Ράπτη έγινε νονά της κόρης της εξαδέλφης της, Σάντυς Κουτσοσταμάτη, της Χριστίνας-Χρυσάνας, με το μυστήριο της βάφτισης να τελείται στον ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα. Εκτοτε το ζευγάρι, τουλάχιστον δημοσίως, δεν έχει απαθανατιστεί, ενώ εκείνος απέχει σταθερά τόσο ως αναφορά όσο και φωτογραφικά από κάθε ανάρτησή της στα επαγγελματικά της τουλάχιστον προφίλ στα social media, αφού, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, ελάχιστοι πέραν των στενών της συνεργατών και οικείων γνωρίζουν τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιεί στα ιδιωτικά της προφίλ σε Instagram και Facebook. Κάτι, όμως, στο μεταξύ πήγε στραβά. Τόσο ώστε προτού καν συμπληρωθούν δύο χρόνια έγγαμου βίου, το ζευγάρι να χωρίσει από κλίνης και στέγης.

rapti__1_
Το κορμί της Ελενας Ράπτη με μπικίνι να βγαίνει από τη θάλασσα ήταν στα περισσότερα glossy έντυπα εξώφυλλο


Πρωτοσέλιδες σχέσεις

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που η Ελενα Ράπτη, σε ηλικία 29 ετών, ξεκίνησε την προεκλογική της καμπάνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης ως υποψήφια βουλευτής και όλοι άρχισαν να ασχολούνται με τη σέξι κοπέλα με το preppy look, τις ψηλοτάκουνες γόβες, το υπέροχο κορμί και το λαμπερό χαμόγελο, δεν σταμάτησε να δηλώνει ότι την ενδιαφέρει η οικογένεια και ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να βρει την αγάπη στη ζωή της. Το μικρόβιο της πολιτικής είχε μπει από νωρίς στο πετσί της, αφού μόλις 22 χρονών κατέβηκε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης όπου εκλέχθηκε.

Το 22χρονο κορίτσι που έμοιαζε να έχει φιλοδοξίες και στις τότε δημόσιες εμφανίσεις του, στις αρχές της πολιτικής του καριέρας, έδειχνε σχεδόν ασυγχρόνιστο με το νεαρό της ηλικίας του, καλλιεργώντας ένα σοβαροφανές λουκ. Ωστόσο, δεν σταματούσε να διασκεδάζει τα βράδια, με τις μεγάλες πίστες να είναι η μεγάλη της αγάπη. Οταν η πολιτική άρχισε να την απορροφά όλο και περισσότερο, οι βραδινές εξορμήσεις της άρχισαν να αραιώνουν, ενώ όταν πλέον μπήκε στη Βουλή ως η νεαρότερη βουλευτής, έγιναν σπάνιες έως ανύπαρκτες. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας της την έθεσαν εξαρχής στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο των συναδέλφων της που την αντιμετώπιζαν μάλλον σεξιστικά και υποτιμητικά, αλλά και των media, αφού κάθε της φωτογραφία γινόταν τουλάχιστον ολοσέλιδη.

Στην πορεία των χρόνων η Ελενα Ράπτη άρχισε να απασχολεί έντονα και για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε σημείο που πλέον φάνταζε αόρατο το όποιο πολιτικό της έργο. Σχέσεις μακροχρόνιες, προβεβλημένες και με πολλά σκαμπανεβάσματα. Σχέσεις που δεν ήταν ανέφελες και για τις οποίες έδειχνε να προσπαθεί πολύ για να πετύχουν.

Οι παπαράτσι λάτρευαν να τη φωτογραφίζουν με τον επί μια πενταετία γοητευτικό σύντροφό της Γιάννη Μαρακάκη στη Χαλκιδική με τα μαγιό τους. Το κορμί της Ελενας Ράπτη με μπικίνι να βγαίνει από τη θάλασσα ήταν στα περισσότερα glossy έντυπα εξώφυλλο. O δικηγόρος που τότε είχε και τηλεοπτικό βήμα στο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου στον ΑΝΤ1 «Super Deal», είχε γνωριστεί και με την οικογένειά της, ενώ οι δυο τους φάνταζαν ως ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, αμφότεροι πανέμορφοι, πετυχημένοι και φωτογενείς.

Η σχέση τους, όμως, είχε και προβλήματα και εντάσεις και τσακωμούς, ενώ το επιβαρημένο πρόγραμμα της πολιτικού στερούσε τη δυνατότητα της συχνότερης μεταξύ τους επικοινωνίας. Γεγονός που οδηγούσε σε καβγάδες, ζήλιες, ακόμα και χωρισμούς. Μάλιστα επική ήταν η γκάφα του Μαρακάκη στον γάμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Τότε που ακόμη κανείς δεν είχε μάθει για τον οριστικό πλέον χωρισμό τους: όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι πού είναι η Ελενα, εκείνος για να αποφύγει τις όποιες εικασίες απάντησε πως η βουλευτής δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στον γάμο. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελενα Ράπτη έφτασε στην εκκλησία στο Καβούρι μόνη της. Μετά από 5 χρόνια σχέσης και πολλά πισωγυρίσματα, το 2011 τους βρήκε χώρια για πάντα.

Η διαφωνία έγινε έρωτας

Στην καρδιά της το 2013 βρήκε θέση ο Λούκας Γιώρκας, με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας. Αν και η πρώτη συνάντησή τους ξεκίνησε με έντονη διαφωνία πάνω στη συζήτηση, τα πράγματα σύντομα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά. Με τον κατά 12 χρόνια νεότερο από εκείνη τραγουδιστή από την Κύπρο, νικητή τότε του πρώτου «X Factor» που είχε ξαφνικά μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρξε μεγάλος έρωτας. Οι δυο τους έδειχναν και ήταν αχώριστοι. Εμεναν μαζί, έβγαιναν παντού μαζί, αδιαφορούσαν για τα σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους, ενώ είχαν επεισοδιακούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Το ζευγάρι έφτασε πολύ κοντά στο επόμενο βήμα μέχρι που η ίδια η βουλευτής, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να δώσει ένα τέλος, με τις φήμες της εποχής να λένε ότι αυτό έγινε ύστερα από παρέμβαση της οικογένειάς της, καθώς έβλεπαν ότι η σχέση αυτή δεν την έκανε πλέον χαρούμενη, ενώ της χαλούσε και την εικόνα που έχτιζε προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Λούκα Γιώρκα πέφτει οριστικά η αυλαία σε οτιδήποτε αφορά την κοινή θέα στην προσωπική της ζωή. Κανείς δεν μαθαίνει το παραμικρό, σταματούν ακόμα και οι λιγοστές έξοδοι στα μπουζούκια και σπάνια τη συναντά κανείς στα in στέκια της Θεσσαλονίκης. Προτιμά πιο χαλαρά μαγαζιά, με λιγότερα μάτια να την παρατηρούν.

Η Ελενα Ράπτη επικεντρώθηκε στη φιλανθρωπική της δραστηριότητα που είναι πολύ έντονη, ειδικά στη Δυτική Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας σε συσσίτια και άλλες δράσεις, ενώ κάλυψε επάξια το κενό του Παναγιώτη Ψωμιάδη επενδύοντας στο θρησκευτικό συναίσθημα. Πάντα πίστευε βαθιά, πάντα είχε τον πνευματικό της, όμως τα τελευταία χρόνια έβγαλε αυτή την πλευρά της ακόμη πιο δυναμικά προς τα έξω, με πιο πρόσφατο γεγονός τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της εν μέσω αυστηρής καραντίνας τον Μάρτιο του 2020. «Εγώ σήμερα κοινώνησα και θα συνεχίσω να κοινωνώ», δήλωσε στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων, τονίζοντας πως «όταν υπάρχει βαθιά πίστη δεν φοβάσαι τη Θεία Κοινωνία».

Η γυναίκα που πριν από λίγα χρόνια απαντούσε σε ερωτήσεις για το ύψος και τα κιλά της (1,72 - 50 κιλά) και δήλωνε ότι τρώει όσο πιο υγιεινά μπορεί κόβοντας από τη διατροφή της το κρέας, πλέον δείχνει να έχει πιο πνευματικά ενδιαφέροντα. Ισως γιατί, όπως λένε όσοι την ξέρουν, πάντα στη ζωή της λειτουργούσε ως πληγή το γεγονός ότι οι σχέσεις της δεν στέριωναν. «Οταν κάνω λάθη κοιτάζω να τα διορθώσω. Αν, πάλι, έχω στενοχωρήσει κάποιον άθελά μου, φροντίζω να ζητήσω συγγνώμη και να επανορθώσω. Τα προσωπικά μου λάθη τα καταθέτω μόνο στον πνευματικό μου κι έτσι αναπαύομαι ψυχικά», δήλωσε σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις τον φετινό Απρίλιο. Η εικόνα της ως πολύτεκνης μητέρας, όπως είχε πει ότι φανταζόταν τον εαυτό της σε 10 χρόνια, σήμερα φαντάζει θολή και η επιθυμία δημιουργίας δικής της οικογένειας προς στιγμήν μοιάζει με ανεκπλήρωτη ευχή. Το πρότζεκτ αναβάλλεται, αλλά για μια γυναίκα σαν την Ελενα Ράπτη δεν ματαιώνεται.

Δείτε βίντεο: Έλενα Ράπτη - Κίμωνας Μπάλλας: Ο κρυφός χωρισμός μετά τον μυστικό γάμο
Έλενα Ράπτη - Κίμωνας Μπάλλας: Ο κρυφός χωρισμός μετά τον μυστικό γάμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας - Δείτε την στιγμή της εκτέλεσης

Ανοιχτοί από σήμερα οι παιδικοί σταθμοί: Πώς θα λειτουργήσουν

Έρχονται 15.000 ραβασάκια με φόρους... κατ' εκτίμηση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης