Ελίσα Ντόνοβαν: Μιλά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Ελίσα Ντόνοβαν: Μιλά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Η ηθοποιός δεν είχε κατανοήσει ότι έπασχε από την ασθένεια, όπως αναφέρει - Ζήτησε θεραπεία πολύ αργότερα, γιατί φοβόταν μην καταστραφεί η καριέρα της

elisa
H Ελίσα Ντόνοβαν έκανε τη δική της εξομολόγηση για την ανορεξία. Η 50χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, που έπαιξε το ρόλο της Άμπερ στην εμβληματική κωμωδία του 1995, «Clueless», αποκάλυψε μιλώντας στο podcast «Celebrity Catch Up: Life After That Thing I Did» ότι σχεδόν υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της ταινίας, λόγω διατροφικής διαταραχής.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα περιστατικό, όπου όταν ένας φίλος της τήν μετέφερε σε κέντρο φροντίδας, ο γιατρός τής μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές και συγκεκριμένα για την ασθένεια, που τήν ταλαιπωρούσε. Όπως θυμάται η ηθοποιός: «Του απάντησα "είσαι τρελός!!!". Νόμιζα ότι ήμουν πολύ χοντρή για να είμαι ανορεξική, μία από τις ενδείξεις της ασθένειας». «Υπέφερα από ανορεξίααλλά ήμουν σε άρνηση», τόνισε ύστερα η ηθοποιός.

elisa_donovan

Όπως εξομολογείται, φοβόταν ότι ίσως χάσει τη δουλειά της. «Η καριέρα μου είχε αρχίσει να απογειώνεται με τον τρόπο που ήθελα και ανησυχούσα ότι η ασθένεια θα με αποτρέψει ξαφνικά από αυτό», συνεχίζει η ηθοποιός. Όμως, αυτός ο λόγος, όπως εξήγησε αργότερα δεν τήν βοήθησε να αναρρώσει, καθώς δεν είχε κατανοήσει πραγματικά το πρόβλημα της. «Αρχικά, ο μόνος λόγος που άρχισα να παίρνω βοήθεια ήταν επειδή ανησυχούσα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Δυστυχώς, όμως, αυτός ο λόγος δεν με βοήθησε να ανακάμψω. Πρέπει να το συνειδητοποιήσεις μέσα σ' ένα υγιές περιβάλλον ότι θέλεις να είσαι καλύτερα».

Κλείσιμο
Τέλος, πρόσθεσε ότι «χρειάστηκαν πολλά χρόνια θεραπείας, αποφασιστικότητας και αγάπης» για να καταφέρει να ξεπεράσει την ασθένεια, αφού αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και να ξεκινήσει θεραπεία στη μέση των γυρισμάτων για την ταινία «Clueless».


Ειδήσεις σήμερα:

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Γιορτάζει τα 18α γενέθλια της κόρης της ποστάροντας φωτογραφία της με μαγιό

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση Γκανέζα ηθοποιός που πόζαρε ολόγυμνη με τον 7χρονο γιο της

Δολοφονία Τζόρτζ Φλόιντ: Οι ΗΠΑ «ανάσαναν» με την ετυμηγορία «ένοχος» για τον Ντέρεκ Σόβιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης