Τηλεθέαση: Ένας γάμος, μαγειρέματα και μάχη για… επιβίωση

Τηλεθέαση: Ένας γάμος, μαγειρέματα και μάχη για… επιβίωση

Πολύ δυνατή η μάχη των καναλιών στην prime time ζώνη - Ποιος βγήκε νικητής, τι έκανε ο ανταγωνισμός και ποιος δεν έπιασε ούτε... 5%

Tiletheasi
Τα κανάλια έχουν ρίξει στη ζώνη της prime time τα πιο δυνατά τους χαρτιά και η μάχη είναι μέχρι τελικής πτώσης. Χθες βράδυ ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς από τη μια είχαμε τις Άγριες Μέλισσες (ANT1) με το γάμο της Ελένης και του Λάμπρου να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και από την άλλη Survivor (ΣΚΑΪ) και MasterChef (Star).

Αναλυτικά λοιπόν οι Άγριες Μέλισσες κατέβηκαν στην αρένα με τον τηλεοπτικό γάμο της χρονιάς ενώ την ίδια ώρα, στο Survivor παρακολουθούσαμε ένα από τα πιο εκρηκτικά επεισόδια που έχουμε δει ως τώρα και στο MasterChef διεκδικούσαν την παραμονή τους στο παιχνίδι 6 παίκτες.

Στην αναμέτρηση των τριών ήρθε να προστεθεί και το δεύτερο επεισόδιο του Battle of the Couples το οποίο προς ώρας δεν έχει αποκτήσει το πολυπόθητο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Νικητής στη συνολική διάρκεια προβολής του και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό αναδείχτηκε το ριάλιτι που άγγιξε σε τέταρτο το υψηλό ποσοστό του 54%! Ωστόσο, στη ζώνη προβολής της, η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 δεν άφησε κανέναν να την προσπεράσει και κατάφερε στο τέταρτο του γάμου της Ελένης με τον Λάμπρο να σημειώσει τηλεθέαση 32,1%.

Σε αυτή την… δύσκολη νύχτα, λοιπόν, τα μαγειρέματα του Star έδωσε έναν τίμιο αγώνα, ενώ για τα ζευγάρια του Alpha ο αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολος.

Αναλυτικά η τηλεθέαση διαμορφώθηκε ως εξής:

Στο δυναμικό κοινό το Survivor σημείωσε 35,2%, οι Άγριες Μέλισσες 27,6%, το MasterChef 23,8% και το Battle of Couples το μονοψήφιο 4,2%.

Στο γενικό σύνολο το Survivor σημείωσε 32,7%, οι Άγριες Μέλισσες 29,9%, το MasterChef 18,8% και το Battle of Couples μόλις 3,9%.


Ειδήσεις σήμερα:

Αναστολή συμβάσεων: Σήμερα ξεκινούν οι δηλώσεις για τον Μάρτιο

Ξεφεύγει η πολιτική σύγκρουση για τον Κουφοντίνα – Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις Δρίτσα

Κύπρος: Η Ιερά Σύνοδος ζητάει να ακυρωθεί το τραγούδι... του διαβόλου για την Eurovision

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης