Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατ. δολαρίων - Γιατί το παλάτι θα έχει τον τελευταίο λόγο για το νέο επαγγελματικό βήμα του Χάρι και της Μέγκαν;

harry_william
Τα νέα τους επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, όπου πλέον έχουν εγκατασταθεί μόνιμα μετά το Megxit, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που την περασμένη εβδομάδα υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατ. δολαρίων. Το λαμπερό ζευγάρι σκέφτεται να δημιουργήσει εταιρεία παραγωγής ταινιών, ντοκιμαντέρ και παιδικών προγραμμάτων και δεν αποκλείει και την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που «έφυγε» πρόωρα σε ηλικία 36 ετών, μετά από τροχαίο στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997.

Ανώνυμες πηγές από το παλάτι μίλησαν στον βρετανικό Τύπο για τα νέα σχέδια του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού και εξέφρασαν τον φόβο πως ένα ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα από τον Χάρι και τη Μέγκαν θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού με το παλάτι και ειδικότερα, στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον μεγαλύτερο αδερφό του και δεύτερο στη διαδοχή του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Με δεδομένο πως, ήδη, έχει επέλθει ρήξη στη σχέση των δύο γιών του πρίγκιπα Κάρολου, μετά τον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν, με τα περισσότερα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου να αποδίδουν τη ρήξη στις συμβουλές του Ουίλιαμ προς τον Χάρι να σκεφτεί καλύτερα την πιθανότητα ενός γάμου με την Μέγκαν Μαρκλ, την εποχή που ο έκτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου παρουσίασε στον μεγαλύτερο αδερφό του την Αμερικανίδα σύντροφό του, μια επιδείνωση στη σχέση των δύο γαλαζοαίματων δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν ο Χάρι και η Μέγκαν πραγματοποιήσουν το ντοκιμαντέρ, χωρίς την άδεια του δούκα του Κέιμπριτζ.


Φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

«Οι Σάσεξ συζητούν τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για την ιστορία της οικογένειας της πριγκίπισσας Νταϊάνα και την κληρονομιά (που αυτή άφησε πίσω της). Η συζήτηση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο αλλά φαίνεται πως αυτό είναι δυνατόν να συμβεί. Θα λειτουργήσει ως φόρος τιμής στη Νταϊάνα και θα είναι βασισμένο στο απίστευτο φιλανθρωπικό έργο που αυτή έχει προσφέρει. Το Netflix, επίσης, θα ήθελε πολύ ένα ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα και είναι κάτι που το προωθεί», δήλωσε πηγή από το παλάτι.

Όμως, καθώς η σχέση των δύο γιών της «αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού» είναι πλέον «ψυχρή», η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έχουν μια δύσκολη σχέση και δεν έχουν μιλήσει εδώ και τρεις μήνες. Αυτά τα σχέδια θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν επιπλέον εχθρότητα. Αν αυτό συμβεί (το ντοκιμαντέρ) ο Ουίλιαμ θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα το μάθει».

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα και το φιλανθρωπικό της έργο, τον αγώνα της ενάντια στη φτώχεια και την καταπολέμηση του Aids θα ήταν μεγάλη επιτυχία για το Netflix, που απαριθμεί 192 εκατ. συνδρομητές σε όλο τον κόσμο με τα 12 εξ αυτών να είναι Βρετανοί ενώ τα κέρδη του το περασμένο έτος ανήλθαν στα 1,91 δισ. ευρώ.

Κλείσιμο
Το παλάτι θα έχει τον τελευταίο λόγο για τη νέα εμπορική συμφωνία του Χάρι και της Μέγκαν

Πάντως, τον τελευταίο λόγο για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα του Χάρι και της Μέγκαν θα τον έχει το παλάτι, έστω και αν το ζευγάρι έχει μετακομίσει πολύ μακριά από τη Γηραιά Αλβιόνα. Σύμφωνα με το Megxit, που ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαρτίου και έδωσε το «πράσινο φως» στο δούκα και στη δούκισσα του Σάσεξ να ζήσουν μια ζωή οικονομικά ανεξάρτητοι και να μην αποτελούν μέλη του σκληρού πυρήνα της βασιλικής οικογένειας, οι βασιλικοί αξιωματούχοι θα πρέπει να εγκρίνουν τυχόν εμπορικές συμφωνίες του λαμπερού ζευγαριού.

Η βασιλική οικογένεια και οι αξιωματούχοι του παλατιού αναμένεται να λάβουν υπόψη τις αντιδράσεις του βρετανικού λαού για το νέο επαγγελματικό βήμα του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην πρωταγωνίστριας του νομικού δράματος Suits, έχοντας κατά νου πως το ζευγάρι χρωστάει ακόμα 2,4 εκατ. λίρες (2,7 εκατ. ευρώ) από την ανακαίνιση της βασιλικής κατοικίας Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, χρήματα του κρατικού κορβανά, δηλαδή, των βρετανών φορολογούμενων.

Ειδήσεις σήμερα:

Η αφοπλιστική ομολογία της Μισέλ Ομπάμα: Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να πετάξω τον Μπαράκ από το παράθυρο

Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το ντοκιμαντέρ της Rihanna;

Πάπας Φραγκίσκος: Μην κουτσομπολεύετε, είναι χειρότερο από τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης