Χάρι και Γουίλιαμ έκαναν μήνες να μιλήσουν μετά τη «βόμβα» του Megxit, λέει βιογράφος

Χάρι και Γουίλιαμ έκαναν μήνες να μιλήσουν μετά τη «βόμβα» του Megxit, λέει βιογράφος

O συγγραφέας της νέας βιογραφίας για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει το μέγεθος του ρήγματος ανάμεσα στα δύο αδέρφια

harry_william
Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι της Βρετανίας έκοψαν κάθε επικοινωνία μεταξύ τους για δύο μήνες μετά τη «βόμβα» του Megxit και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να έχουν «παγωμένες» σχέσεις, ισχυρίστηκε εχθές ο συγγραφέας μια νέας βιογραφίας για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Omid Scobie αποκάλυψε το μέγεθος του «ρήγματος» ανάμεσα στα δύο αδέρφια μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι True Royalty TV, σύμφωνα με τη Sun. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο βιογράφος εξήγησε πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν έξαλλος με τον μικρότερο αδελφό του και την Αμερικανίδα σύζυγό του, εξαιτίας της απόφασής τους να μιλήσουν δημόσια για την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τη ζωή του παλατιού.

Ο Scobie, που πρόσφατα εξέδωσε ένα βιβλίο με θέμα την «απόσχιση» του Χάρι και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας με τίτλο «Finding Freedom», είπε επίσης ότι η ένταση ανάμεσα στη Μέγκαν και την Κέιτ, σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, επίσης επιβάρυνε τη σχέση των δύο ζευγαριών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Scobie στην παρουσιάστρια Κέιτ Θόρντον, τα δύο αδέρφια σταμάτησαν τελείως να μιλάνε την περίοδο της αποκαλούμενης «συνόδου Σάντριγχαμ» τον Γενάρη. Σε αυτήν την άνευ προηγουμένου - σύμφωνα με γνώστες των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας - συνάντηση, τα μέλη του παλατιού συγκεντρώθηκαν σε ένα μέρος για να συζητήσουν τα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους ως full-time γαλαζοαίματοι. Αργότερα, το ζευγάρι αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα σχέδιά του online, και αυτό το γεγονός - σύμφωνα πάντα με τον Scobie - είχε καταλυτική επίδραση στο ρήγμα ανάμεσα στα αδέρφια.

Αυτό το ρήγμα, όπως είπε ο ίδιος στη συνέντευξη, είναι μια πληγή που «θα αργήσει αρκετά να επουλωθεί».

«Νομίζω ότι αυτό που απομάκρυνε τον Χάρι και τη Μέγκαν από το ζεύγος Κέιμπριτζ ήταν η απόφαση να αποκαλύψουν δημόσια τον οδικό χάρτη για το νέο τους εργασιακό μοντέλο. Οι δηλώσεις τους δεν είχαν συζητηθεί εσωτερικό. Αυτό ήταν που πλήγωσε πιο πολύ τον Γουίλιαμ, επειδή έχει διπλό ρόλο. Δεν είναι μόνο αδερφός, είναι και μελλοντικός βασιλιάς και αυτή η κίνηση θεώρησε ότι έβλαψε την υπόληψη της οικογένειας», αναφέρει ο βιογράφος, σύμφωνα με τη Sun.

Πολλές πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι ακόμη και σήμερα η επικοινωνία ανάμεσα στα δύο αδέλφια είναι περιορισμένη, ενώ η Κέιτ και η Μέγκαν έχουν κόψει τελείως επαφές.


Ειδήσεις σήμερα

Έπεσε σε... τείχος ο Ερντογάν: Τι σχεδιάζει η Αθήνα - Όλο το διπλωματικό παρασκήνιο

Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Τοξικές ουσίες στην ατμόσφαιρα - Τι λένε οι ειδικοί

Διπλή «ανάσα» τον Σεπτέμβριο με επιστρεπτέα ΙΙΙ και νέα ρύθμιση οφειλών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης