Elisabetta Canalis: "Οι γυναίκες με ζηλεύουν γιατί παντρεύομαι τον George"

Elisabetta Canalis: "Οι γυναίκες με ζηλεύουν γιατί παντρεύομαι τον George"

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να με δουν ποτέ ευτυχισμένη», λέει η σέξι Ιταλίδα...

Elisabetta Canalis: "Οι γυναίκες με ζηλεύουν γιατί παντρεύομαι τον George"

Η μέλλουσα σύζυγος του George Clooney, Elisabetta Canalis μίλησε για όλους και για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται  η καυτή Ιταλίδα δεν κάνει πίσω και με τις νέες της δηλώσεις ανάβει ξανά φωτιές στη σόουμπιζ.

«Οι γυναίκες με ζηλεύουν γιατί εύχονται να ήταν αυτές μαζί με τον George», λέει η Elisabetta και εκατομμύρια θαυμάστριες του σέξι ηθοποιού ανά τον κόσμο…βγάζουν τα νύχια τους!

«Ξέρω πολλές διάσημες κυρίες οι οποίες είχαν τη φωτογραφία του  George στην οθόνη του υπολογιστή τους και πλέον την έχουν βγάλει. Ίσως δεν θα έπρεπε να συγχύζομαι τόσο πολύ», αναφέρει η Ιταλίδα επισημαίνοντας ότι «ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσω τη ζήλια είναι να είμαι απλά ευτυχισμένη, απλά ξέρω ότι αυτές οι γυναίκες δεν θα με συγχωρήσουν ποτέ»!

Η Elisabetta συνεχίζει την συνέντευξη – υπερπαραγωγή λέγοντας ότι «υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά δεν θέλουν να με δουν ποτέ ευτυχισμένη».

Παρά τις δακρύβρεχτες δηλώσεις της όμώς, η αλήθεια είναι πως η Elisabetta πλέει σε πελάγη ευτυχίας  μιας και πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πιο περιζήτητο εργένη του κόσμου!

Κλείσιμο

«Μερικές φορές αισθάνομαι ανασφαλής, αλλά αν έχεις κάποιον να σε αγαπάει αισθάνεσαι υπέροχα. Ο George με κάνει και νιώθω ασφάλεια, είναι δίπλα μου…Ο George έδωσε χρώμα στη ζωή μου, νιώθω λες και είμαι ξανά 18».

Αυτά δήλωσε η σέξι παρουσιάστρια και μετά απορεί γιατί όλες οι γυναίκες την μισούν και την ζηλεύουν…

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης