Όσκαρ 2015: Όταν ο Νιλ Πάτρικ Χάρις εμφανίστηκε σχεδόν... γυμνός!

Όσκαρ 2015: Όταν ο Νιλ Πάτρικ Χάρις εμφανίστηκε σχεδόν... γυμνός!

Δείτε τη στιγμή που ο φετινός οικοδεσπότης των βραβείων βγήκε στη σκηνή μόνο με το εσώρουχό του όπως ο ήρωας του Μάικλ Κίτον στην ταινία «Birdman»

Όσκαρ 2015: Όταν ο Νιλ Πάτρικ Χάρις εμφανίστηκε σχεδόν... γυμνός!
Θεωρείται ως ένας από τους πιο έξυπνους και ταλαντούχους κωμικούς του Χόλιγουντ, γι' αυτό και φέτος αποφασίστηκε να είναι ο οικοδεσπότης της σημαντικότερης τελετής βραβείων στη βιομηχανία του σινεμά, των Όσκαρ. Ωστόσο οι κριτικές που έλαβε δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς η παρουσίασή του χαρακτηρίστηκε σε γενικές γραμμές πεζή.  

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις ξεκίνησε την τελετή με το μουσικοχορευτικό νούμερο «Moving Pictures», παρέα με την Αννα Κέντρικ και τον Τζακ Μπλακ, ενώ τους συμπλήρωναν έμπειροι χορευτές. 

Η στιγμή όμως που έκλεψε την παράσταση και προκάλεσε έντονο γέλιο στην αίθουσα του Dolby Theatre ήταν όταν ο Χάρις εμφανίστηκε μόνο με το εσώρουχο, όπως ακριβώς εμφανίζεται ο ήρωας του Μάικλ Κίτον στην ταινία «Birdman». 

Κλείσιμο
Η κάμερα δείχνει τα παρασκήνια και τον Χάρις που φορά ένα μπουρνούζι και το οποίο «κολλάει» στην πόρτα. Έτσι ο οικοδεσπότης μένει μόνο με το εσώρουχό του και αναγκάζεται να κινηθεί προς την σκηνή μόνο με αυτό, ενώ τα φωτογραφικά  φλας πέφτουν πάνω του.  Βγαίνει στη σκηνή για να ξεκινήσει η τελετή απονομής των βραβείων και ολόκληρη η αίθουσα ξεσπά σε γέλια και χειροκτροτήματα. Αυτή ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς. 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης