Rihanna: Ένα style icon γεννήθηκε!

Rihanna: Ένα style icon γεννήθηκε!

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αυθεντικό στιλ

Rihanna: Ένα style icon γεννήθηκε!
Τι είναι αυτό που κάνει την Rihanna να ξεχωρίζει τόσο από τις πολλές άλλες τραγουδίστριες που σαν κομήτες ανεβαίνουν στον ουρανό και μετά χάνονται; Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αυθεντικό στιλ.

Κάθε φορά που κάποιος γράφει για το στιλ της Rihanna σε ένα blog ή σε ένα portal, οι σελίδες έχουν πάρα πολλά hits. Κάθε φορά που αποκαλύπτεται η μάρκα από το κραγιόν, τα γυαλιά, το φόρεμα, τα παπούτσια ή κάποιο αξεσουάρ της οι πωλήσεις τους εκτοξεύονται.
 
Κλείσιμο
Τι είναι αυτό που την κάνει ιδιαίτερη; Η Rihanna φοράει τακτικά Gucci, Armani και πολλές πανάκριβες μάρκες αλλά πάντα συνδυασμένες με ρούχα από φτηνές αλυσίδες καταστημάτων ή παλιά ρούχα.
 
Μετά τον σάλο για το βίντεο του κομματιού S&M που απαγορεύτηκε σε περίπου εξήντα χώρες (αυτά βέβαια ήταν ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία του Fifty Shades of Grey που απομυθοποιεί και κάνει Mainstream το S&M) η τραγουδίστρια φορούσε δερμάτινα, καρφιά, κολάρα και άλλα. Φυσικά όλα τα κορίτσια και όλα τα περιοδικά μόδας την ακολούθησαν.
 
Λίγο καιρό αργότερα το γύρισε σε απλό, άβαφο και προσιτό. Είτε ποστάροντας φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Χαβάη με τις φίλες της στον λογαριασμό της στο facebook, με προκλητικές και ημίγυμνες φωτογραφίες (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150671452011676.382944.10092511675&type=3
) είτε μιλώντας φωναχτά για τις απόψεις της και για αυτά που την ενοχλούν στον λογαριασμό της στο twitter.

Είτε πολύ απλά παίρνοντας το μετρό για να πάει στην δουλειά (δηλαδή στην τεράστια συναυλία της στο Λονδίνο).  Ενα είναι σίγουρο. Η Rihanna είναι εδώ για να μείνει και είναι μόνο 23 ετών. Σίγουρα θα απασχολεί τα πρωτοσέλιδα με την μουσική και το στυλ της για πολλά χρόνια ακόμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης