Σαρλίζ Θερόν: Σπάνια εμφάνιση με την 7χρονη κόρη της σε επίδειξη μόδας

Σαρλίζ Θερόν: Σπάνια εμφάνιση με την 7χρονη κόρη της σε επίδειξη μόδας

Η ηθοποιός έχει 2 κόρες που απέκτησε μέσω υιοθεσίας

charlize_theron_164
Ήταν μια βραδιά για μητέρα και κόρη για την Σαρλίζ Θερόν και την Όγκουστ, τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Οι δυο τους έκαναν μια εμφάνιση στο Dior Pre-Fall 2024 Show στη Νέα Υόρκη, με την Όγκουστ να ποζάρει με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πλευρό της διάσημης μητέρας της.

Η 48χρονη Θερόν φόρεσε ένα μακρυμάνικο μαύρο μπλουζάκι και μια μαύρη φούστα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες μπότες μέχρι το ύψος του μηρού, μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κότσο. Η 7χρονη Όγκουστ φόρεσε ένα μπλε-λευκό μπουφάν πάνω από ένα λευκό φόρεμα.
Μαζί τους, ωστόσο, δεν ήταν το μεγαλύτερο παιδί της Θερόν, η 11χρονη κόρη της, Τζάκσον. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδέχτηκε τα δύο παιδιά της μέσω υιοθεσίας το 2012 και το 2015, αντίστοιχα.

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για τη μητρότητα σε συνέντευξή της στο ET, λέγοντας ότι η Τζάκσον μεγαλώνει και διεκδικεί την ανεξαρτησία της. Ενώ η τριμελής οικογένεια έχει ενωθεί με την κοινή αγάπη για την Τέιλορ Σουίφτ.

Πέρσι το καλοκαίρι, απόλαυσαν μαζί μια συναυλία της διάσημης τραγουδίστρια στο Λος Άντζελες για τα 48α γενέθλια της Θερόν.

Ένα άλλο κοινό τους πάθος είναι η φιλανθρωπία. Η γεννημένη στη Νότια Αφρική ηθοποιός ίδρυσε το «Charlize Theron Africa Outreach Project» το 2007 σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει τους νέους, τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και τα δικαιώματά τους, καθώς και την πρόληψη της βίας λόγω φύλου.

«Η μικρότερη κόρη μου ενδιαφέρεται απίστευτα και έχει κάνει μικρές ομιλίες στο σχολείο της γι' αυτό», μοιράστηκε η Θερόν. «Εγώ απλά κάνω ένα βήμα πίσω γιατί θέλω να το ανακαλύψουν οι ίδιες. Δεν θέλω να είναι μίνι εγώ. Απλά να είναι καλοί άνθρωποι. Αυτό θέλω να είναι».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σε λίγες μέρες θα είναι καλά και θα σας τα πει ο ίδιος, είπε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα

Τη δική της «Παναγία των Παρισίων» έζησε η Δανία - Στις φλόγες 400 χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς


Ανάλυση BBC: Γιατί Ισραήλ και Ιράν είναι εχθροί - Οι σύμμαχοι της Τεχεράνης, τα πυρηνικά και η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης