Στίβι Γουόντερ: Προέτρεψε τους μουσικούς να διαδώσουν το μήνυμα της αγάπης

Στίβι Γουόντερ: Προέτρεψε τους μουσικούς να διαδώσουν το μήνυμα της αγάπης

Ο θρυλικός μουσικός έκανε μια σπάνια εμφάνιση στη βράβευση της Μάρθα Ριβς με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

wonder_293
Ο Στίβι Γουόντερ προέτρεψε τους μουσικούς να διαδώσουν για άλλη μια φορά το μήνυμα της αγάπης μέσω της μουσικής σε μια εποχή που η πόλωση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Το μουσικό είδωλο εξέπληξε με την εμφάνισή του σε τελετή στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ για να τιμήσει την τραγουδίστρια της Motown, Μάρθα Ριβς, μαζί με τον «βασιλιά της Motown» Σμόουκι Ρόμπινσον και τον ιδρυτή της θρυλικής δισκογραφικής Μπέρι Γκόρντι που έχτισε τις καριέρες τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο 73χρονος Στίβι Γουόντερ είπε ότι ο Γκόρντι έφερε τη Motown στις ΗΠΑ, κάτι που «ανάγκασε πραγματικά όσους μισούσαν τη χώρα να σταματήσουν, να κάνουν μια παύση και να σκεφτούν ξανά την αγάπη». «Είμαστε και πάλι σε αυτή τη στιγμή που πρέπει να συμβεί αυτό» πρόσθεσε.
Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA μετά την τελετή: «Η μουσική ήταν πάντα το ίδιο πράγμα που έφερνε κοντά τους ανθρώπους, περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο και είναι ένας τρόπος έκφρασης που ακούς και νιώθεις τις δονήσεις και αυτές οι δονήσεις μετατρέπονται στο πως και τι αισθάνεσαι».

«Και έτσι νομίζω ότι έχουν γραφτεί τόσα πολλά πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε περισσότερη αγάπη σε αυτό» πρόσθεσε και συνέχισε:

«Είμαστε σε μια εποχή στην οποία οι άνθρωποι ερωτεύονται πάρα πολύ πράγματα, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαφορετικές πλατφόρμες, πράγματα που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, στα οποία νομίζω ότι πρέπει ως γονείς να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και όχι πράγματα, διαφορετικά οι απόψεις ή οι θεωρίες συνωμοσίας καθορίζουν πώς σκέφτονται τα παιδιά μας».

Ο Στίβι Γουόντερ είπε ότι η Motown έχει μεγαλώσει και έχει πάρει διαφορετικές μορφές «αλλά η ιστορία και το μεγαλείο του Μπέρι Γκόρντι (θα ζουν για) αιώνες και αιώνες στο μέλλον».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κλείσιμο
Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια στην Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Στα άδυτα της Προεδρικής Φρουράς: Το σχολείο των 6 εβδομάδων, η ευζωνική ακινησία και τα ζευγάρια

Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες και για τον βιασμό της 12χρονης - Αθώα η μητέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης