Πιτ Ντέιβιντσον: Ο Ορλάντο Μπλουμ τον παρηγορεί για τον χωρισμό με την Κιμ Καρντάσιαν

Πιτ Ντέιβιντσον: Ο Ορλάντο Μπλουμ τον παρηγορεί για τον χωρισμό με την Κιμ Καρντάσιαν

Οι δυο ηθοποιοί βρίσκονται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που θα συμπρωταγωνιστήσουν

petedavidsonorlandobloom
Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Κιμ Καρντάσιαν και του Πιτ Ντέιβιντσον, ύστερα από 9 μήνες, με τον 28χρονο ηθοποιό να μην μπορεί να το αποδεχτεί.

Τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον Ντέιβιντσον να προσπαθεί «απελπισμένα», όπως αναφέρουν, να την κερδίσει πίσω, προσεγγίζοντας ακόμη και άτομα από την οικογένειά της για να τον συμβουλέψουν, πώς να κινηθεί.

Ο Ντέιβιντσον αυτο το διάστημα βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Wizards», στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Ορλάντο Μπλουμ.
Σύμφωνα με το Hollywoοd Reporter, άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε, ότι ο Ντέιβιντσον δεν περνά μόνος τη φάση του χωρισμού. Ο Μπλουμ του συμπαραστέκεται και του δίνει τις συμβουλές του από δικές του εμπειρίες. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ντέιβιντσον προσπάθησε να αποφύγει να αναφέρει τον χωρισμό για να «κρατήσει τα πράγματα επαγγελματικά». Ωστόσο, πολλοί από όσους εργάζονται για την ταινία ανησύχησαν, όταν έμαθαν για τον χωρισμό του.

«Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πλησίασαν τον Πιτ για αυτό ήταν ο Ορλάντο όσο συνεργάζονταν στην Αυστραλία» ανέφερε η πηγή στο Hollywood Reporter και πρόσθεσε: «Ο Ορλάντο και ο Πιτ έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε ο Πιτ ένιωσε άνετα να του ανοιχτεί».

kimpete


«Ο Ορλάντο εξήγησε πως ήταν στην ίδια κατάσταση και τον συμβούλεψε να προσπαθήσει να μην το παίρνει τόσο σκληρά. Είπε πως ό,τι είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει και να επικεντρωθεί στο τι κάνει προς το παρόν. Μόλις επιστρέψει στο σπίτι, αν θέλει, μπορεί να προσπαθήσει για να φτιάξει τη σχέση τους. Μέχρι τότε, ο Ορλάντο του είπε να δώσει στην Κιμ λίγο χώρο και να την προσεγγίσει ξανα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο Πιτ είναι τόσο ευγνώμων που ο Ορλάντο έδειξε την υποστήριξή του. Αυτό σήμαινε πολλά για εκείνον», συνέχισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετανιωμένη η 75χρονη που πέταξε το μπαστούνι της σε σκυλί - «Ήθελα μόνο να το τρομάξω»

Καταβλήθηκαν ήδη 155 εκατ. ευρώ σε πάνω από 2 εκατομμύρια δικαιούχους του Fuel Pass 2

Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στον Βοτανικό – Για έγκλημα μιλούν οι Αρχές




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης