Δέκα γυναίκες που «υμνούν» τη διαφορετικότητα στον χώρο της μόδας

Δέκα γυναίκες που «υμνούν» τη διαφορετικότητα στον χώρο της μόδας

Ανάμεσα τους μία 42χρονη γυναίκα, που κατάφερε να επιβιώσει από καρκίνο του στήθους, μία αστροφυσικός, αλλά και μία νοσηλεύτρια ΜΕΘ 

ginaikes-main
Οι 10 φιναλίστ που είναι υποψήφιες για να εμφανιστούν στο επόμενο εξώφυλλο του Sport's Illustrated, είναι κάτι παραπάνω από απλά μοντέλα.

Οι γυναίκες που διάλεξε το διάσημο περιοδικό να πρωταγωνιστήσουν στις σελίδες του, έχουν πίσω τους μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και προωθούν τη «διαφορετικότητα» που έχει ανάγκη ο χώρος της μόδας.

Ανάμεσα στις φιναλίστ, είναι μία 42χρονη γυναίκα, που κατάφερε να επιβιώσει από καρκίνο του στήθους, μία αστροφυσικός, αλλά και μία νοσηλεύτρια ΜΕΘ.

Στόχος του περιοδικού είναι να ακουστούν οι φωνές αυτών των γυναικών και οι συγκλονιστικές ιστορίες, που έχουν να διηγηθούν στο κοινό.

Εκπρόσωπος του Sport's Illustrated δήλωσε σε επίσημη ανακοίνωση: «Όλες οι υποψήφιες έχουν τον δικό τους τρόπο να εμπνέουν τον κόσμο μέσα από τις κοινότητες, στις οποίες ανήκουν. Η διαφορετικότητα πρέπει να ενισχυθεί και να μην θεωρείται ταμπού».

Δείτε παρακάτω μερικές από τις υποψήφιες του Sport's Illustrated:

Michelle F. Steffan

Με καταγωγή από την Αργεντινή, το plus size μοντέλο, ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο της μόδας, όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική.


Η έμπνευσή της είναι η Άσλεϊ Γκράχαμ. Όπως είχε αναφέρει σε δήλωσή της στο People, ένα εξώφυλλο που είχε κάνει το μοντέλο το 2016 ήταν η αφορμή για εκείνη να ξεκινήσει να ασχολείται με φωτογραφίσεις.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν συνήθιζα να βλέπω γυναίκες με καμπύλες στη χώρα μου να είναι τόσο όμορφες ή να ασχολούνται με το μόντελινγκ», είχε δηλώσει.

Ashley N. Byrd

Κλείσιμο
Γεννημένη στη Λουιζιάνα, η Άσλεϊ είναι η ζωντανή απόδειξη πως ομορφιά και εξυπνάδα... πάνε μαζί.


Η φιναλίστ κατέχει Bachelor στο Ποινικό Δίκαιο, καθώς και μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση. Ζει πλέον, μόνιμα στο Λος Άντζελες και ασχολείται με το μόντελινγκ, καθώς η εμφάνιση της δεν περνάει απαρατήρητη σε καμία περίπτωση. Αρκεί μία επίσκεψη στον λογαριασμό της στο Instagram για να το επιβεβαιώσει κανείς.

Kelly Crump

Η Κέλι είναι η μεγαλύτερη ηλικιακά από όλες τις υποψήφιες και μάλιστα, έχει το πιο δύσκολο παρελθόν.

Η 42χρονη καλλονή, μετά από 60 χημιοθεραπείες κατάφερε να επιβιώσει, παρά το γεγονός ότι διαγνώστηκε σε ένα πολύ προχωρημένο στάδιο καρκίνου στο στήθος, το 2019.


Ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση σε άλλα σημεία του σώματός της, όπως στον λαιμό, στους πνεύμονες, τις μασχάλες, τα πλευρά και τη σπονδυλική της στήλη.

Victoria Vesce

Η Βικτόρια είναι κι εκείνη από τις τυχερές που κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη με τον καρκίνο. Όταν ήταν ακόμα στο κολλέγιο, η νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.


Η πανέμορφη γυναίκα από τη Φλόριντα μπορεί να έχασε το 50% της ακοής της, αλλά κατάφερε να νικήσει την αρρώστια, με μία χειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν πετύχαινε, θα κόστιζε τη ζωή της.

Πιο δυνατή από ποτέ, πλέον εργάζεται ως δικηγόρος στην Boca Raton.

Manju Bangalore

Η Μάνιου είναι φυσικός και έχει εργαστεί σε δύο κέντρα της NASA. Το όνειρό της είναι να γίνει αστροναύτης.


Σύμφωνα με το Sports Illustrated, κρύβει και μια φιλανθρωπική πλευρά. Η μελαχρινή γυναίκα που ζει στην Καλιφόρνια ίδρυσε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την «υγεία της περιόδου» το 2015. Έχει προσφέρει περισσότερα από 200.000 προϊόντα για την έμμηνο ρύση σε όσες γυναίκες έχουν ανάγκη.

Nicole Petrie

Η Νικόλ ζει μία πολύ δύσκολη καθημερινότητα, καθώς φροντίζει μόνη της τη μητέρα της, η οποία πάσχει από FTD (Μετωπιαία κροταφική εκφύλιση).


Η νεαρή κοπέλα είναι αποφασισμένη να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να το ενημερώσει για αυτή τη σπάνια διαταραχή και συχνά δημοσιεύει σχετικό υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως «μοντέλο, ακτιβίστρια και vegan».

Lotta Hintsa

Η Λότα έχει γεννηθεί στη Φινλανδία και μεγάλωσε στην Αιθιοπία.

Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα. Κάνει ορειβασία σε υψηλά υψόμετρα και συμμετέχει σε άλλα αθλήματα αντοχής.


Ζει με έναν ελεύθερο τρόπο ζωής, ταξιδεύοντας σε βουνά που δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Sarafina Nance

Ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια, είναι αστροναύτης και πρόσφατα ολοκλήρωσε μια «προσομοίωση αστροναύτη του Άρη».


Η γενναία καλλονή υποβλήθηκε επίσης σε διπλή μαστεκτομή στα 26 της χρόνια, αφού διαγνώστηκε με τη γενετική μετάλλαξη BRCA2 που προκαλεί καρκίνο του στήθους.

Ashley Callingbull

Κατάγεται από τον Καναδά και έχει προϊστορία με το Sports Illustrates, καθώς ήταν η πρώτη ιθαγενής γυναίκα που συμπεριλήφθηκε στο Swim Search.


«Για μεγάλο μέρος της ζωής μου, πολλά από τα πράγματα που έπρεπε να κυνηγήσω, δεν μου ήταν ανοιχτά επειδή είμαι ιθαγενής γυναίκα, είτε ήταν ηθοποιός είτε μόντελινγκ», είπε στο E! Νέα πέρυσι.




Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών 100 Ρώσοι πράκτορες

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή

«Λίφτινγκ» στο ύψος και τη διάρκεια των προστίμων για χρέη προς τους Δήμους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης