Ο Τζέισον Μαντζούκας θα κάνει τη φωνή του... ανδρικού μορίου του Τόμι Λι στη νέα μίνι σειρά «Pam & Tommy»

Ο Τζέισον Μαντζούκας θα κάνει τη φωνή του... ανδρικού μορίου του Τόμι Λι στη νέα μίνι σειρά «Pam & Tommy»

Ο Αμερικανός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής είναι πιο γνωστός στη χώρα μας από τον ρόλο του Άντριαν Πιμέντο στην τηλεοπτική σειρά «Brooklyn 99»

pimento_pam_tommy
Στις 2 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα  «Hulu», η μίνι σειρά «Pam & Tommy», η οποία θα επικεντρωθεί στη  σχέση του Αμερικανού μουσικού Τόμι Λι και της Πάμελα Άντερσον, που ήταν παντρεμένοι την τριετία 1995-98 και απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας, όταν διέρρευσε το sex tape, το οποίο είχαν τραβήξει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος.

Τον ρόλο του Λι θα παίξει ο Σεμπάστιαν Σταν και αυτόν της Πάμελα η Λίλι Τζέιμς, οι οποίοι βάσει του υλικού που έχει δημοσιευθεί στα τρέιλερ, δείχνουν να «πιάνουν» τον «αέρα» του πρώην ζευγαριού αλλά και να τους μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά, μετά το εντυπωσιακό μακιγιάζ και τα σχετικά προσθετικά στα πρόσωπα και τα σώματά τους.

PAM & TOMMY Trailer 2 (2022)


Κι ενώ το καστ είναι πλούσιο, αφού ανάμεσά τους βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι Σεθ Ρόγκεν και Νικ Όφερμαν, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει ο ρόλος του Τζέισον Μαντζούκα(ς), ο οποίος θα κάνει τη φωνή του... ανδρικού μορίου του Τόμι Λι! Η επιλογή του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού έφερε ενθουσιασμό στους τηλεθεατές, με πολλούς στις ΗΠΑ να τον χαρακτηρίζουν ως την τέλεια επιλογή για τον ρόλο, να είναι σίγουροι πως θα τον... σκίσει και να ανυπομονούν να δουν τις σκηνές του.

Ο Μαντζούκας δεν είναι τυχαίος στον χώρο μιας και εκτός από τις πολλές ταινίες και σειρές που έχει εμφανιστεί, ειδικεύεται στο voice over κυρίως σε animated σειρές, σε τέτοιο επίπεδο που όλες οι δουλειές του (πλην μίας) μέσα στο 2021 ήταν αποκλειστικά σε αυτό το κομμάτι. Στην πιο γνωστή ongoing συνεργασία του, δίνει τη φωνή του στον χαρακτήρα Τζέι Μπιλζέριαν της πολύ επιτυχημένης και πανέξυπνης σειράς «Big Mouth» του Netflix.

Στην Ελλάδα ο Τζέισον Μαντζούκας έγινε πιο γνωστός μέσα από τον ρόλο του Άντριαν Πιμέντο στο Brooklyn 99, έναν αστυνομικό με PTSD και γενικά ιδιαίτερο χαρακτήρα, έχοντας περάσει 12 χρόνια σε μυστική αποστολή. Μάλιστα, στην ιδιαίτερα εύστοχη σειρά για την αστυνομική και όχι μόνο πραγματικότητα των ΗΠΑ (η οποία ολοκληρώθηκε φέτος) είχε κάνει έμμεση αναφορά και στις ελληνικές του ρίζες, αναφέροντας ως κομμάτι του σεναρίου πως παίζει λίγο μπουζούκι.

Κλείσιμο


Στο παρελθόν ο Μαντζούκας , είχε υποδυθεί τον Doctor Theodorakis στην κωμική ταινία Neighbours, παραγωγής Έβαν Γκόλντμπεργκ και Σεθ Ρόγκεν.

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Ένας χρόνος από την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο

Ανάπτυξη άνω του 5% προβλέπει για 2022 ο Άδωνις Γεωργιάδης

Έως και 88% μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου τα χάπια των Pfizer και Merck
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης