Μπέρδεψαν τη Lohan με τη… Lady Gaga!

Μπέρδεψαν τη Lohan με τη… Lady Gaga!

Η κάποτε γνωστή μέσα από τις ταινίες της ηθοποιός Lindsay Lohan, πλέον βλέπει τον εαυτό της να καταρρέει και το όνομά της να ξεχνιέται από το μυαλό των θαυμαστών της

Μπέρδεψαν τη Lohan με τη… Lady Gaga!
Η κάποτε γνωστή μέσα από τις ταινίες της ηθοποιός Lindsay Lohan, πλέον βλέπει τον εαυτό της να καταρρέει και το όνομά της να ξεχνιέται από το μυαλό των θαυμαστών της. Το χτύπημα της μοίρας ήταν διπλό για τη LiLo, αφού εκτός του ότι μπαινοβγαίνει συνεχώς σε κλινικές αποτοξίνωσης, χθες την μπέρδεψαν και με την Lady Gaga!

«Τι σημαίνει όταν μια υπάλληλος των αμερικανικών αερογραμμών σου λέει ‘α! η Lady Gaga!’ στο αεροδρόμιο του JFK!!!; Μήπως έπρεπε να αρχίσω να τραγουδάω το Born This Way;» έγραψε η 24χρονη Lohan στο Twitter της χθες, βλέποντας προφανώς την αστεία πλευρά της υπόθεσης.

Κλείσιμο
Παρότι η ηθοποιός δεν έμοιαζε καθόλου με την ιδιαίτερη Gaga, αφού τα σικ ρούχα της –στενό τζιν παντελόνι, ψηλοτάκουνα, λευκό παλτό και πορτοκαλί κασκόλ που ήταν ασορτί με την πορτοκαλί Hermes Birkin τσάντα της- δεν θύμιζαν σε τίποτα τις γνωστές εμφανίσεις της τραγουδίστριας, η υπάλληλος έκανε το λάθος να ξεστομίσει το λάθος όνομα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης