Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ποζάρει με φόρεμα από το 1999

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ποζάρει με φόρεμα από το 1999

Στα 54 της  χρόνια παραμένει μια καλλονή - Η ιστορία του σέξι ροζ – μοβ φορέματος του οίκου Vercace που είχε φορέσει όταν συνόδευε τον Χιου Γκραντ σε κάτι βραβεία μόδας πριν από 21 χρόνια

Liz
Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι 54 ετών και παραμένει μια καλλονή. Ο χρόνος της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και εκείνη ποζάρει με ένα ροζ – μοβ μεταλλικό μίνι φόρεμα του οίκου Vercace το οποίο για τελευταία φορά είχε φορέσει το μακρινό 1999, 21 χρόνια πριν.

Η Λιζ είχε κλέψει την παράσταση και είχε κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν στο πλευρό του τότε συντρόφου της, του ηθοποιού Χιου Γκραντ.

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις και μπορώ να θυμηθώ τι φορούσα σε όλες αυτές», είπε το μοντέλο και ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Harper’s Bazaar’s και συνέχισε: «Το φόρεμα αυτό είναι από το ατελιέ του Versace και το είχα φορέσει πριν από 21 χρόνα στα CFDA Fashion Awards. Ήμουν τότε με τον Χιου Γκραντ. Το αποθήκευσα και είναι ακόμα τέλειο».
elizabeth-hurley-hugh-grant-cfda-awards-1999
Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και ο Χιου Γκραντ στα βραβεία CFDA Fashion Awards 21 χρόνια πριν, το 1999


Κλείσιμο
Το υπέρλαμπρο φόρεμα είναι ιδιαίτερα σέξι και αποκαλυπτικό καθώς έχει ένα βαθύ σκίσιμο που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της Χάρλεϊ. Η φωτογραφία που ανέβασε η Λιζ στο Instagram στις μέρες της καραντίνας έχει αποσπάσει χιλιάδες likes και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν.



Η σχέση της με τον Vercace

H ηθοποιός είχε μακρά σχέση με τον Vercace και το 1994 κατάφερε να γίνει fashion icon όταν συνόδεψε τον 59χρονο σήμερα Χιου Γκραντ στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις Γάμοι και μία Κηδεία».

hurley-grant
Με αυτό το μαύρο φόρεμα του οίκου Vercace που φόρεσε στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις Γάμοι και μία Κηδεία» η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έγινε fashion icon σε μια βραδιά
Μιλώντας για τη βραδιά που έστρεψε όλα τα φώτα πάνω της αλλά και πώς βρήκε το συγκεκριμένο φόρεμα είπε: «Έπρεπε να βρω ένα φόρεμα για την πρεμιέρα του Χιου και εκείνες τις ημέρες δεν είχα ιδέα από μόδα. Θυμάμαι να πηγαίνω σε ένα γραφείο όπου κυριολεκτικά “ψάρεψα” το φόρεμα από μια λευκή πλαστική σακούλα. Το πήρα σπίτι και έκανα μόνη μου τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Έδινα μάχη με τον καθρέφτη στο μικροσκοπικό μας διαμέρισμα. Τότε δεν ήταν όλα τόσο λαμπερά όσο είναι σήμερα».

Ειδήσεις σήμερα

Δημοσκόπηση MRB: Πολιτική κυριαρχία Μητσοτάκη με υπερκομματική αποδοχή

Σταμάτης Κραουνάκης: Πώς την πάτησε με τα «δικαιώματα»

Μειώσεις ΦΠΑ, εκπτώσεις φόρων, ενίσχυση της ρευστότητας, στήριξη της εργασίας ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης