Τάκης Ζαχαράτος: Δεν με τρομάζει ο χρόνος, όπως του φερθείς θα σου φερθεί

Τάκης Ζαχαράτος: Δεν με τρομάζει ο χρόνος, όπως του φερθείς θα σου φερθεί

«Εσύ επιλέγεις την ηλικία που θέλεις να είσαι και από το μυαλό μας είναι στο πόσο θέλουμε να δείχνουμε, να είμαστε και να αισθανόμαστε», λέει ο γνωστός σόουμαν

Takis_Zaharatos
Ο Τάκης Ζαχαράτος σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς νιώθει με το πέρασμα του χρόνου αλλά και που είναι αφιερωμένη η φετινή του παράσταση με τίτλο «Ζω  για σένα».

Ο χρόνος που περνάει σε τρομάζει;
«Όχι, δεν με τρομάζει καθόλου ο χρόνος που περνάει, είναι ένας εραστής, ένας φίλος, που, όπως του φερθείς, θα σου φερθεί, σου δίνει πίσω ό,τι του δίνεις. Οπότε, εσύ επιλέγεις την ηλικία που θέλεις να είσαι και από το μυαλό μας είναι στο πόσο θέλουμε να δείχνουμε, να είμαστε και να αισθανόμαστε. Παραμένω αθλητής και λειτουργώ με πρωταθλητική διάθεση, έτσι μαθαίνεις να παλεύεις, να έχεις στόχο. Να ξέρεις, αυτή η παράσταση είναι αφιερωμένη στην Τζέσυ Παπουτσή…», είπε και με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: «Η Τζέσυ ήταν και είναι ένας θησαυρός. Πι­στεύω ότι η ψυχούλα της, από εκεί που είναι, μου έδωσε όλη την ευλογία και την αγάπη της για να γίνει όλο αυτό. Το κοριτσάκι μου… δεν έχω συ­ναντήσει καλύτερο άνθρωπο στη ζωή μου από την Τζεσούλα. Από τότε που «έχασα» τη μάνα μου είχα να νιώσω ότι με χτυπάει ρεύμα κι αυτό το ένιωσα με την «απώλεια» της Τζέσυ. Είχα την τύχη να τη συνα­ντήσω και κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι γεννήθη­καν για να ποιούν ήθος. Η Τζέσυ, δεν θα πω ήταν, θα πω ότι είναι η οικογένεια μου. Να είναι καλά εκεί που είναι. Πιστεύω ότι είναι σίγουρα καλά το γλυκό μου κοριτσάκι…», είπε π γνωστός σόουμαν στο περιοδικό «Λοιπόν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης