Το μήνυμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την απώλεια του πατέρα του

Το μήνυμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την απώλεια του πατέρα του

 «Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, ότι είσαι σε μια οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής 

ougarezos
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο Πρω1νό του ANT1 μια εβδομάδα μετά την απώλεια του πατέρα του. Ο παρουσιαστής παίρνοντας δύναμη από τους συνεργάτες του και με τη στήριξη των δικών του ανθρώπων ξεκίνησε κανονικά με τη στήλη του «Μέχρι να έρθει η Φαίη».

«Καλημέρα σας, μου λείψατε. Είμαστε πιο ορεξάτοι από ποτέ γιατί έχουμε ο ένας τον άλλον. Κι εφόσον υπάρχετε εσείς εκεί, είμαστε κι εμείς εδώ και ο ένας δίνει δύναμη στον άλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό γι’ αυτούς που μένουν εδώ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Η Φαίη Σκορδά έσπευσε να του δώσει μια μεγάλη αγκαλιά, ο Βασίλης Καλλίδης έκανε ένα πέρασμα ενώ στο τέλος της στήλης του και ο Άρης Καβατζίκης και η Αφροδίτη Γραμμέλη μπήκαν στο πλατό και έκαναν μια μεγάλη αγκαλιά.


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ζήτησε λίγο από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής για να ευχαριστήσει τον ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους του για όλα όσα έκαναν για εκείνον αυτές τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και βιώνει. «Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, ότι είσαι σε μια οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων. Η Φαίη Σκορδά φανερά αμήχανη και συγκινημένη παρέμεινε σιωπηλή ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης τον ευχαρίστησαν.


Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης