Μιχάλης Μουρούτσος & Λάουρα Νάργες: Τα σύννεφα στη σχέση τους είναι πολύ μαύρα

Μιχάλης Μουρούτσος & Λάουρα Νάργες: Τα σύννεφα στη σχέση τους είναι πολύ μαύρα

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει διαγράψει από το Instagram του όλες τις φωτογραφίες που είχε με την Λάουρα Νάργες

Narges_-Mouroutsos
Και εκεί που περιμέναμε πως θα φάμε κουφέτα από τον Μιχάλη Μουρούτσο και τη Λάουρα Νάργες οι φήμες λένε πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να περνάει μεγάλη κρίση στη σχέση του καθώς έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από τον Σεπτέμβριο.

Το παραπάνω γεγονός φαίνεται να ενισχύεται ακόμη παραπάνω καθώς ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει διαγράψει από το Instagram του τις κοινές τους φωτογραφίες. Πάντως κάτι τέτοιο δεν έχει η Λάουρα Νάργες. Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι είναι κάτι που θα το δούμε στο μέλλον καθώς κανένας από τους δύο δεν έχει πάρει επισήμως θέση και το σενάριο επανασύνδεσης παραμένει ανοιχτό.

Η σχέση τους
Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαν περάσει μεγάλα διαστήματα χωριστά καθώς η Λάουρα συμμετείχε στο Survivor 1 και ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Survivor 2. Μάλιστα, στο Survivor 2 ο Μιχάλης Μουρούτσος εκδήλωνε δημοσίως την αγάπη του για την σύντροφό του, γράφοντας το όνομά της στην άμμο και κάνοντας συχνά αναφορές σε εκείνη. Μάλιστα, είχε θεωρηθεί ότι ο ίδιος είχε επιβάλλει από την πρώτη ημέρα στην ομάδα του το να χωριστούν σε δύο... υπο-ομάδες ανδρών και γυναικών για να μην δίνουν δικαιώματα για συζητήσεις. Επίσης, η Λάουρα ήταν εκείνη που είχε πάει στην Καραϊβική για να συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης