Η Αναστασία Περράκη μιλάει για τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον χωρισμό τους και τη Λάουρα Νάργες

Η Αναστασία Περράκη μιλάει για τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον χωρισμό τους και τη Λάουρα Νάργες

Το μοντέλο πέταξε τη... σπόντα του για τη σύντροφο του Ολυμπιονίκη

Αναστασια-Περρακη
Καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και το πρωινό του Ant1 ήταν η Αναστασία Περράκη. Η Αναστασία μίλησε για τον πρώην γάμο της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον χωρισμό τους, αλλά και την κορούλα τους. Μάλιστα, πέταξε και τη σπόντα της για τη Λάουρα Νάργες, τη νυν σύντροφο του Ολυμπιονίκη λέγοντας ότι στους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή ενός πρώην ζευγαριού με παιδί, πρέπει να βάζουμε κάποια όρια. 

«Μεγαλύτερος ντόρος έγινε με το διαζύγιό μου παρά με το γάμο μου… Συνολικά ήμασταν πέντε χρόνια. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο πριν γεννήσω το 2009 και το 2010 κάναμε το θρησκευτικό και το 2013 χωρίσαμε… Ήταν σχετικά σύντομο! Νομίζω ότι κανείς δεν περίμενε να χωρίσουμε και γι’ αυτό έγινε τόσος ντόρος… Ήθελα να απεμπλακώ κι έφυγα στην Αίγινα. Ήταν δύσκολος ο χωρισμός… Θα μπορούσε να είναι καλύτερος, θα μπορούσε να είναι και χειρότερος… Περάσαμε πολλές διακυμάνσεις τον πρώτο καιρό. Τώρα είμαι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο και μετά από ερώτηση της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε στη  Λάουρα Νάργες.

«Πρέπει να οριοθετούμε κάποια πράγματα… Από τη στιγμή που μπαίνει ένας τρίτος άνθρωπος στη ζωή μας πρέπει να βάζουμε ένα όριο στους καινούργιους ανθρώπους, που μπαίνουν στη ζωή μας… Υπάρχει καλή θέληση και από τους δύο μας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση…»!

Δείτε το βίντεο:



Κλείσιμο


Δείτε βίντεο: Η Αναστασία Περράκη μιλάει για τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον χωρισμό τους και τη Λάουρα Νάργες
Η Αναστασία Περράκη μιλάει για τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον χωρισμό τους και τη Λάουρα Νάργες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης