Ελένη Μενεγάκη: Η αλήθεια για την βίλα των Μελισσίων

Ελένη Μενεγάκη: Η αλήθεια για την βίλα των Μελισσίων

«Αυτό το σπίτι αποτελούσε όνειρο ζωής για την Ελένη, είναι όμως πολύ πιθανό να το αποχωριστεί μέσα στη χρονιά», αναφέρει φιλικό της πρόσωπο  

Αν και η πρόσφατη δίωρη επίσκεψή της σε αρχιτεκτονικό γραφείο του Κολωνακίου μαζί με τον σύντροφό της συνδέθηκε με το ενδεχόμενο άμεσης μετακόμισής της, η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Αρχικά επρόκειτο να έρθει αντιμέτωπη στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό της τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τον Μάιο.

«Αυτό το σπίτι αποτελούσε όνειρο ζωής για την Ελένη, είναι όμως πολύ πιθανό να το αποχωριστεί μέσα στη χρονιά», αναφέρει φιλικό της πρόσωπο στο περιοδικό «ΟΚ!» το οποίο συμπληρώνει: «Δεν είναι σίγουρο ότι η Ελένη και ο Μάκης θα προβούν σε αγορά νέας κατοικίας. Εξάλλου η Ελένη έχει στην κατοχή της άλλα τρία ακίνητα στην Αττική και το σπίτι στο Κεφαλάρι όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια του γάμου της  με τον Γιάννη Λάτσιο και το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλη η οικογένεια».


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Σωσώ

Η οικογένειας της με το Λάτσιο ιδεν ήταν όνειρο ζωής το σπίτι των Μελισσίων ήταν όνειρο ζωής! Γιαυτό,φαίνεται μάζευε όλα τα ακίνητα στο ονομά της ήξερε τι έκανε!

scrEU

Εάν έχει φορολογηθεί για το ακινητο τότε η είδηση αυτή είναι αδιάφορη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης