Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να έρθει καλεσμένη η Τζένη Μπαλατσινού»

Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να έρθει καλεσμένη η Τζένη Μπαλατσινού»

H παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή της, η κουμπάρα της, Τζένη Μπαλατσινού-Δείτε το απόσπασμα!

Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να έρθει καλεσμένη η Τζένη Μπαλατσινού»
Αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη  έχει αφήσει να εννοηθεί ότι βλέπει τους φίλους της Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού στο Πρωινό mou και ότι τους προτιμά, από το τηλεοπτικό δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη που πήρε από τον Τζώνη Καλημέρη αναφέρθηκε και στα νούμερα της εκπομπής του Mega λέγοντας πως δεν είναι «απογοητευτικά», κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει. Το σχόλιο της ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος δήλωσε ότι ξαφνιάστηκε με την συγκεκριμένη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη.

Σήμερα το μεσημέρι, βλέποντας video του χθεσινού γλεντιού που έγινε στο Πρωινό mou, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε την επιθυμία της να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή της , η Τζένη Μπαλατσινού.

Παρακολουθώντας την φίλη της Τζένη Μπαλατσινού να τραγουδάει ως άλλη Νάνα Μούσχουρη είπε: «Εγώ πάντως μετά από τη χθεσινή εμφάνιση της Τζένης θέλω να έρθει καλεσμένη αλλά να πει τουλάχιστον δυο τραγούδια. Δεν το περιμένεις. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν έμπαινε την ώρα που έπρεπε να μπει και να βγει. Η φωνή άλλαξε εφτά τόνους».


Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης