Όταν ο Αλιάγας συνάντησε De Niro και Travolta

Όταν ο Αλιάγας συνάντησε De Niro και Travolta

Μια συνέντευξη που κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Σεξουαλικό σκάνδαλο σε οικοτροφείο
Όταν ο Αλιάγας συνάντησε De Niro και Travolta
Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών τους διακοπών τους στην Ελλάδα, οι διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood, Robert De Niro και John Travolta, παραχώρησαν μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Νίκο Αλιάγα, μιλώντας για την εμπειρία τους από την επίσκεψή τους στα ελληνικά νησιά.

«Νιώθω ασφαλής. Όπου κι αν έχουμε πάει είναι ήρεμα και όλοι είναι ευτυχισμένοι και χωρίς προβλήματα. Μερικές φορές οι ειδήσεις κάνουν τα πράγματα να φαίνονται χειρότερα απ' ό,τι είναι, αλλά εδώ είναι σαν όνειρο», δήλωσε ο John Travolta, σχετικά με την εμπειρία του από την επίσκεψή του στα ελληνικά νησιά.

Ο Robert De Niro από την πλευρά του, δήλωσε «Αποφασίσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος με την φιλοξενία της κυρίας Μαριάννας Λάτση, η οποία μας πρόσεξε και μας έχει γυρίσει στα ομορφότερα μέρη. Όλα είναι τέλεια, όλοι είναι καταπληκτικοί και θα ξαναέρθω. Θα δω όλα τα ελληνικά νησιά που υπάρχουν».

Το βίντεο με τη συνέντευξη των διάσημων ηθοποιών στον Έλληνα δημοσιογράφο κάνει το γύρο του κόσμου καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση στα μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης