Δ. Ουγγαρέζος: «Ο Λιάγκας είναι παρεξηγημένος»

Δ. Ουγγαρέζος: «Ο Λιάγκας είναι παρεξηγημένος»

Τι είπε ο παρουσιαστής για το μέλλον του «Πρωινού mou»;

Δ. Ουγγαρέζος: «Ο Λιάγκας είναι παρεξηγημένος»
Για τους συνεργάτες του στο «Πρωινό mou» αλλά και το μέλλον του πρωινού του Mega μίλησε στη «Μεσημεριανή Μελέτη» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής όταν του ζητήθηκε να πει τη γνώμη του για τον Γιώργο Λιάγκα τον χαρακτήρισε «παρεξηγημένο». «Ο Γιώργος θα μπορούσα να πω ότι είναι απόλυτος, αλλά δεν είναι απόλυτος γιατί είναι πάρα πολύ δίκαιος, οπότε δεν το λέω. Το πρόβλημα του Γιώργου είναι ότι κάποιος μπορεί να τον παρεξηγήσει. Είναι παρεξηγημένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης, ενώ για τη Σάσα Σταμάτη είπε ότι δεν κολλάει πουθενά τονίζοντας ότι είναι αυτό ακριβώς που δείχνει μπροστά στις κάμερες. «Η Σάσα δε θα κωλώσει πουθενά. Αυτό είναι ελάττωμα για εκείνη, αν και δεν ξέρω κατά πόσο τη νοιάζει. Εμένα θα με ένοιαζε πολύ», ανέφερε ο νεαρός παρουσιαστής.

Κλείσιμο
Όσο για το μέλλον του «Πρωινού mou» και αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν; Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δε γνωρίζει κάτι, αν και -κατά τη γνωμη του-  αφού η Φαίη και ο Γιώργος πάνε καλά, δε βρίσκει το λόγο να μη συνεχίσουν εκείνοι στο τιμόνι της εκπομπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης