Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω δει τον Λιάγκα να δακρύζει»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω δει τον Λιάγκα να δακρύζει»

Για το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που αφορούν στον ίδιο μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω δει τον Λιάγκα να δακρύζει»
Για το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που αφορούν στον ίδιο μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» του TV Μακεδονία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πρώτα, αποκάλυψε ότι διαβάζει όλα τα αρνητικά σχόλια που γράφονται γι’ αυτόν. «Τα διαβάζω όλα! Θέλω λίγο να τυραννιέμαι... Θέλω να ξέρω, αν κάποιος έχει πρόθεση να μου προσάψει κάτι, τι είναι αυτό. Στην αρχή στεναχωριόμουν. Τώρα πια, ξέρω ότι έτσι είναι ο χώρος. Όσο εσύ εκτίθεσαι, οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να πει τη γνώμη του για σένα. Για ένα μισάωρο από τη στιγμή που τα διαβάζω, στεναχωριέμαι. Μετά ηρεμώ».

Κλείσιμο
Ο παρουσιαστής δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη Φαίη Σκροδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Όταν, λοιπόν, του ζητήθηκε να εντοπίσει το μεγαλύτερο μειονέκτημα και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των παρουσιαστών, ο Δημήτρης είπε: Η Φαίη είναι πολύ προστατευτική με τους ανθρώπους που θεωρεί δικούς της» και σχετικά με το αρνητικό της στοιχείο πρόσθεσε: «Είναι να μην της γυρίσει το μάτι. Μην τα βάλεις με τη Φαίη. Δε μασάει. Δεν καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν. Άμα της γυρίσει το μάτι, καλύτερα να μην είσαι μπροστά».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Το μειονέκτημά του είναι, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, πως δεν μπορεί να κρατηθεί και, αν του πεις κάτι, θέλει να το μοιραστεί και να το σχολιάσει.

Από την άλλη, όπως συνέχισε: «Ο Γιώργος είναι πολύ ευαίσθητος.Τον έχω δει να δακρύζει. Είναι φοβερό να βλέπεις έναν άνθρωπο ο οποίος στη δουλειά του είναι κραταιός, να λυγίζει και να δακρύζει για το παιδί του».

Δείτε παρακάτω βίντεο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης