Ο Ουγγαρέζος δε θέλει να «χωρίσουν» η Σκορδά και ο Λιάγκας

Ο Ουγγαρέζος δε θέλει να «χωρίσουν» η Σκορδά και ο Λιάγκας

Σχολιάζοντας την επιθυμία της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα να «χωρίσουν» οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι, ο παρουσιαστής δηλώνει πως το απεύχεται..

Ο Ουγγαρέζος δε θέλει να «χωρίσουν» η Σκορδά και ο Λιάγκας
«Νιώθω τυχερός και δε χάνω ευκαιρία να ευχαριστώ το κανάλι», λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφερόμενος στην ευκαιρία που του έδωσε το Mega με την παρουσίαση του «Minute to Win it».

«Εγώ απ’ την πλευρά μου δουλεύω απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ, δε βάζω όρια, ούτε κάνω... εκπτώσεις σ’ αυτό. Είμαι στο κανάλι απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και το απολαμβάνω», προσθέτει ο παρουσιαστής για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Σχολιάζοντας μάλιστα την επιθυμία της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα να «χωρίσουν» οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι, ο ίδιος δηλώνει πως το απεύχεται: «Για μένα πρωινό σημαίνει να είναι μαζί οι δυο τους. Αν ήθελαν παράλληλα να κάνουν κάτι άλλο χωριστά, ναι, αλλά στο πρωινό τούς σκέφτομαι μόνο μαζί», λέει ο παρουσιαστής.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι προτιμά να μη μιλάει για την προσωπική του ζωή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρει: «Με την πάροδο των χρόνων διαπιστώνω ότι ο,τιδήποτε λέγεται για τα προσωπικά διογκώνεται και έχω αποφασίσει να μη μιλάω γι’ αυτά. Άλλωστε, ποιον ενδιαφέρει; Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του. Ευελπιστώ να έχω μια κοπέλα δίπλα μου, μια σοβαρή σχέση, που θα με οδηγήσει στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης