Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είμαι ευγνώμων στη Φαίη και τον Γιώργο

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είμαι ευγνώμων στη Φαίη και τον Γιώργο

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ αποκάλυψε τι είναι εκείνο που τον γοητεύει σε μια γυναίκα...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είμαι ευγνώμων στη Φαίη και τον Γιώργο
Για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ αποκάλυψε τι είναι εκείνο που τον γοητεύει σε μια γυναίκα.

«Ο Γιώργος είναι ο πιο κοντινός μου φίλος από το χώρο της τηλεόρασης μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Δεν είναι ο κολλητός μου, για τα δικά μου δεδομένα πρέπει να περάσουν άλλα τέσσερα χρόνια τουλάχιστον για να περάσουμε πράγματα μαζί. Άλλα είναι ένα από τα πιο κοντινά μου πρόσωπα το ίδιο και η Φαίη κατ 'επέκταση γιατί με τον Γιώργο είναι ένα για μένα. Είμαι ευγνώμων και στους δυο, δεν ξεχνώ ότι μου έχουν δώσει πράγματα και ακόμα μου δίνουν», δήλωσε στο περιοδικό «Hello» ο παρουσιαστής, τονίζοντας μάλιστα την αδυναμία του στον Γιώργο Λιάγκα: «Έχω δει στον Γιώργο κάτι που εμένα μου έκανε εντύπωση. Αν και ανδρώθηκε στο σκληρό πεδίο της τηλεόρασης, που σημαίνει ότι για να αντέξεις πρέπει να είσαι σκληρόπετσος, εντούτοις εκείνος είναι ευαίσθητος άνθρωπος».

Κλείσιμο
Νιώθει αλήθεια τυχερός για ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα; «Δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω ότι ο Θεός με έχει βοηθήσει και γι' αυτό κάθε μέρα κάνω το σταυρό μου και προσπαθώ να πηγαίνω εκκλησία όσο πιο συχνά μπορώ. Λέω δόξα το Θεό για τα καλά πράγματα που μου έχουν τύχει και επειδή πιστεύω στο Θεό θεωρώ ότι και τα άσχημα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι είναι μόνος αυτή την περίοδο.

Όσο για τα στοιχεία εκείνα που τον γοητεύουν σε μια γυναίκα; «Θέλω να τη θαυμάζω, να γοητεύομαι είτε με τον τρόπο που κινείται στη δουλειά της είτε με την εξυπνάδα της, την καλλιέργεια της. Πρόσφατα όμως συνειδητοποίησα ότι όσο μεγαλώνω αρχίζω και γίνομαι λίγο περίεργος, συνεπώς θα πρέπει να είναι αρκετά υπομονετική. Επίσης προσέχω το βλέμμα, τη θέλω να είναι όμορφη και έχω μια εμμονή με τα δάχτυλα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης