Σκορδά - Λιάγκας: Τι έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο;

Σκορδά - Λιάγκας: Τι έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο;

Έχοντας πάντα μαζί τους τον γιο τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στη Βόρειο Ελλάδα.

Σκορδά - Λιάγκας: Τι έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο;
Έχοντας πάντα μαζί τους τον γιο τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στη Βόρειο Ελλάδα. Παρέα τους ήταν και ο καλός τους φίλος και συνεργάτης, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο τους περίμενε ο πατέρας της Φαίης και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στα Άνω Πορόια Σερρών, που είναι το χωριό της παρουσιάστριας.

Κλείσιμο
«Αποφάσισαν να συνδυάσουν τη διασκέδασή τους και με δουλειά. Ξεκουράστηκαν για λίγες μέρες, απολαμβάνοντας βόλτες στη φύση, ιππασία, αλλά και τα πλούσια γεύματα που τους ετοίμαζε η μητέρα της Φαίης. Ωστόσο είχαν χρόνο για να ολοκληρώσουν και τα γυρίσματα ενός σύντομου οδοιπορικού στο χωριό της Φαίης. Μέσω του ρεπορτάζ που θα μεταδοθεί σε λίγες μέρες στην εκπομπή, οι τηλεθεατές του Mega θα περιηγηθούν στις ομορφιές της περιοχής και θα γνωρίσουν τοπικές παραδοσιακές συνταγές», δήλωσε στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον τους.

Δείτε φωτογραφίες...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης