Πού πέταξε τον αετό η Ελένη Μενεγάκη;

Πού πέταξε τον αετό η Ελένη Μενεγάκη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς πέρασε το τριήμερο...

Πού πέταξε τον αετό η Ελένη Μενεγάκη;
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς πέρασε το τριήμερο. Την ώρα, λοιπόν, που οι τηλεθεατές της παρακολουθούσαν τη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της, εκείνη έκανε κούλουμα μακριά από την Αθήνα παρέα φυσικά με τα τρία της παιδιά.

«Παιδιά η εκπομπή μας σήμερα είναι μαγνητοσκοπημένη! Είναι όμως πολύ πολύ ωραία! Με πολύ τραγούδι και χορό! Ε, να μην πάμε κι εμείς για αετό;» έγραψε αρχικά η Ελένη στο Twitter της, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Σήμερα είναι χάλια! Όμως χτες και προχτές τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ! Αετός, βόλτες στην φύση, στη θάλασσα. Κι εγώ ξεκουράστηκα!».

Μάλιστα η παρουσιάστρια φρόντισε να ενημερώσεις τους διαδικτυακούς της φίλους ότι τον χαρταετό τον πέταξε τις προηγούμενες μέρες, αφού ήξερε πως η Καθαρά Δευτέρα θα ήταν βροχερή. «Τον αετό τον πετάξαμε τις δυο προηγούμενες μέρες! Σήμερα οι μεγάλοι πίνουμε τα τσιπουράκια μας και τα παιδιά παίζουν έξω! Τίποτα καλύτερο!»

«Το πόσο κουνάει το πλοίο στο κάβο ντόρο δεν περιγράφεται! Καλή επιστροφή και με ασφάλεια σε όλους εκείνους που επιστρέφουν σπίτι τους» έγραψε και πάλι στο Τwitter της το απόγευμα της Δευτέρας, αποκαλύπτοντας έμμεσα ότι δεν πέρασε το τριήμερο στην Αθήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης