Ελένη Μενεγάκη: Ένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι καλός

Ελένη Μενεγάκη: Ένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι καλός

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η χθεσινή και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει… ερωτικά...

Ελένη Μενεγάκη: Ένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι καλός
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η χθεσινή και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει… ερωτικά.

Με καλεσμένους τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελισάβετ Σπανού, οι οποίοι τραγούδησαν στην έναρξη της εκπομπής το κομμάτι «Μέρες που δεν σου ‘πα σ’ αγαπώ», η παρουσιάστρια αφού είπε «χρόνια πολλά» σε όλους τους ερωτευμένους, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον έρωτα.

«Λένε ότι οι ερωτευμένοι φαίνονται από μακριά, γιατί λάμπουν! Για να δούμε, ποιοι πραγματικά είναι ερωτευμένοι; Είναι ωραίο πράγμα να είσαι ερωτευμένος. Να ξεχνάς τα προβλήματα -τα καθημερινά, γιατί τα πιο σοβαρά δεν ξέρω αν ξεπερνιούνται απλά με έρωτα», είπε η Ελένη Μενεγάκη και δε σταμάτησε εκεί.

Κλείσιμο
«Το να είσαι χωρισμένος δε σημαίνει ότι έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο της σχέσης και δεν είσαι πια ερωτευμένος. Υπάρχουν οι χωρισμοί όπου η κατάσταση έχει τελειώσει, αλλά υπάρχουν και οι χωρισμοί όπου η ιστορία δεν έχει τελειώσει, αλλά δυστυχώς διάφορα θέματα την οδήγησαν εκεί. Υπάρχουν σχέσεις που τελειώνουν, φτάνουν στο τέλος, και τα ζευγάρια μπορούν να χωρίσουν ακόμα και φιλικά αν έχει φτάσει εκεί η σχέση. Βέβαια, ένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι καλός -αυτό το λέω εγώ, με τις δικές μου εμπειρίες ζωής, δεν εκφράζω όλο τον κόσμο. Αλλά υπάρχει ο χωρισμός που το ζευγάρι έχει κάνει τον κύκλο του και υπάρχουν και χωρισμοί ανάμεσα σε ζευγάρια που είναι ερωτευμένα, αλλά τσακώνονται , διαφωνούν… τα έχουμε περάσει όλοι αυτά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης