Ελένη Μενεγάκη: Δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια, που εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή της σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που ήταν μαγνητοσκοπημένες, μίλησε για τη χθεσινή στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι παρουσιάστρια
Mε αφορμή τη χθεσινή στάση εργασίας των δημοσιογράφων, από τις δέκα το πρωί εώς τις έξι το απόγευμα, η Ελένη Μενεγάκη, που εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή της σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που ήταν μαγνητοσκοπημένες, μίλησε για τη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ.

«Πρώτον μας ρωτάτε όλοι αν είμαστε ζωντανά, τα βλέπω εδώ στο Twitter, είμαστε ζωντανά, πολύ ζωντανά, πιο ζωντανά δεν γίνεται», είπε αρχικά η Ελένη και πρόσθεσε: «Βέβαια, έχουμε δυο απώλειες σήμερα, τον Θοδωρή που δεν είναι εδώ και τον Τάσο Τεριάκη που επίσης δεν είναι εδώ. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε εδώ, γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε στην ΕΣΗΕΑ, αυτό που λένε "με τη βούλα" δημοσιογράφοι. Θα μου πεις τι είμαστε; Πάντως δεν είμαστε στην ΕΣΗΕΑ, οπότε είμαστε εδώ», συνέχισε η Ελένη για να καταλήξει: «Εγώ είμαι στο ΤΕΒΕ. Τι κάνω καλά είμαι; Είπαμε, εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος με τη βούλα. Μπορεί να είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση, αλλά είμαι κάτι άλλο. Λέγομαι… παρουσιάστρια. Είμαι κάτι άλλο, δεν είμαι δημοσιογράφος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης