Ελ. Μελέτη: Γιατί δεν αλλάζει τη θεματολογία της εκπομπής της;

Ελ. Μελέτη: Γιατί δεν αλλάζει τη θεματολογία της εκπομπής της;

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό ότι παρά τα επεισόδια το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας...

Ελ. Μελέτη: Γιατί δεν αλλάζει τη θεματολογία της εκπομπής της;
Μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό ότι παρά τα επεισόδια το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, η «Πρωινή Μελέτη» θα συνεχίσει να ασχολείται με τη θεματολογία που μας έχει συνηθίσει.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα, γιατί κάποιος μπορεί να περιμένει και κάποια άλλα πράγματα από εμάς. Εμείς εδώ θα κρατήσουμε τη θεματολογία και την πορεία της εκπομπής τα τελευταία τέσσερα χρόνια και για σήμερα. Θα αναφερθούμε στην ειδησεογραφία τόσο όσο, για να ξέρετε τι γίνεται και πού βρισκόμαστε, γιατί δεν είμαστε ούτε σε άλλον πλανήτη, ούτε σε άλλη χώρα, ούτε σε άλλη πραγματικότητα. Και παρά το γεγονός ότι είμαστε επαγγελματίες που κάνουμε ένα συγκεκριμένο είδος ρεπορτάζ, το οποίο μπορείτε να το ονομάστε όπως θέλετε- εμείς το ονομάζουμε ποικίλης ύλης, δε σημαίνει ότι όταν κλείνουν τα φώτα μέσα σε αυτό το πλατό, να έχουμε και την άποψή μας, τα νεύρα μας, τις ιδεολογίες μας, τα προβλήματά μας, τα χρέη μας, τα λεφτά μας και το ο,τιδήποτε. Όπως εσείς έτσι και εμείς», δήλωσε στην αρχή η παρουσιάστρια.

«Τώρα αν θα πάτε -όσοι έχετε- στη δουλειά σας σήμερα για να κάνετε αυτό για το οποίο πληρώνεστε, έτσι κι εμείς χωρίς ενοχές ήρθαμε να κάνουμε αυτό για το οποίο έχουμε κληθεί και είμαστε σε αυτήν εδώ τη θέση. Θα θέλαμε να μας βοηθήσετε να το κάνουμε με ευχάριστο τρόπο. Εμάς σκοπός μας είναι να το κάνουμε με τον τρόπο που το κάνουμε καθημερινά. Γιατί είμαστε όπως οι ηθοποιοί, που ανεβαίνουν και εκτελούν ένα έργο κάθε βράδυ, είτε έχουν τον προσωπικό τους νταλκά, είτε είναι στην καλύτερη φάση της ζωής τους. Και ζητάω τη βοήθειά σας, γιατί μας βοηθάτε πολύ με τα σχόλιά σας, αφού έτσι μας κρατάνε έτσι την ψυχολογία μας σε θέση τέτοια ώστε να μπορούμε κι εμείς μέσα σε αυτόν το χαμό και το χάος να είμαστε πιστοί σε αυτό που έχουμε κληθεί να υπηρετήσουμε. Ό, τι κι αν είναι αυτό. Σε όποιον δεν αρέσει είναι σεβαστό και μπορεί να εξυπηρετηθεί από το περιεχόμενο άλλων εκπομπών και άλλων καναλιών...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης