Ελεονώρα Μελέτη: Το περιπετειώδες ταξίδι στη Ρώμη

Ελεονώρα Μελέτη: Το περιπετειώδες ταξίδι στη Ρώμη

Το ταξίδι της παρουσιάστριας στην ιταλική πρωτεύουσα αποδείχθηκε περιπετειώδες, αφού το βράδυ της Παρασκευής η Ελεονώρα έπαθε αλλεργικό σοκ από τόνο που δοκίμασε σε εστιατόριο της Ρώμης

Ελεονώρα Μελέτη: Το περιπετειώδες ταξίδι στη Ρώμη
Με αφορμή το τρίτο live του ιταλικού «Dancing with the Stars» και την εμφάνιση της 23χρονης συμμετέχουσας Ρίας Αντωνίου, η Ελεονώρα Μελέτη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη παρέα με τη γνωστή χορογράφο και κριτή Γκαλένα Βελίκοβα και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Χαϊνά.

«Η Ελεονώρα μού πρότεινε να ταξιδέψουμε παρέα. Το ιταλικό Dancing with the Stars, εξάλλου, ήταν το πρώτο σόου χορού που είχα παρακολουθήσει», εξηγεί στο περιοδικό «ΟΚ» η Γκαλένα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα του περιοδικού, το ταξίδι της παρουσιάστριας στην ιταλική πρωτεύουσα αποδείχθηκε περιπετειώδες, αφού το βράδυ της Παρασκευής η Ελεονώρα έπαθε αλλεργικό σοκ από τόνο που δοκίμασε σε εστιατόριο της Ρώμης, με αποτέλεσμα να γεμίσει εξανθήματα σε όλο της το σώμα και να πρηστεί.

Η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με περιπολικό, αφού τα ταξί είχαν απεργία διαρκείας. Εκεί οι γιατροί της έκαναν ένεση κορτιζόνης και της επέβαλαν δεκαήμερη αγωγή με αντιβίωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης