Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έχω και πολλά κιλά να χάσω

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έχω και πολλά κιλά να χάσω

Για όλους και για όλα μίλησε η παρουσιάστρια του Star.

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έχω και πολλά κιλά να χάσω
Για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση από τότε που χώρισε με τον Γιάννη Ολζιέρσκυ, τις φήμες που τη θέλουν να «μετακομίζει» στη μεσημεριανή ζώνη του Star και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου…

Απαντώντας στην ερώτηση αν άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της λόγω του χωρισμού της, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Σε μένα δεν ισχύει αυτό. Μου αρέσει να ανανεώνεται η εικόνα μου και δεν το 'χω και σε πολύ… Πιο έξυπνη δεν ξέρω αν έχω γίνει, δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί είμαι φυσική ξανθιά, δυστυχώς. Από την άλλη γουστάρω που ξυπνάω το πρωί και με βλέπω κοκκινομάλλα», ενώ για τα κιλά που έχει χάσει τελευταία, ανέφερε:  «Δεν είμαι η μισή ακριβώς. Έχω χάσει γύρω στα δυόμισι κιλά αλλά γυμνάζομαι, στο ορκίζομαι. Δεν έχω και τόσα πολλά κιλά να χάσω… Κάνω και χορό επίσης με την Γκαλένα».

Αναφερόμενη στις φήμες που τη θέλουν να «μετακομίζει» στη μεσημεριανή ζώνη του Star, σχολίασε: «Δεν ξέρω. Είναι ένα πράγμα που έχει συζητηθεί και άλλες φορές στο παρελθόν και δεν έχει συμφωνηθεί ποτέ. Ξεκίνησα τη σεζόν πρωινή και θα την τελειώσω πρωί», ενώ παραδέχθηκε πως έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το σταθμό  για δύο χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια, λέγοντας: «Επιχείρηση είναι παιδιά και τα κανάλια. Το ότι έχω κάνει ένα συμβόλαιο, δε σημαίνει πως θα τηρηθεί από το κανάλι και δεν σημαίνει πως και εγώ θα τα καταφέρω. Υποδηλώνει μια πρόθεση. Επενδύω στο κανάλι με την εμπιστοσύνη μου».
Κλείσιμο

Μιλώντας τώρα για τα προσωπικά της, η Ελεονώρα είπε: «Δεν μου έχει τύχει να είμαι με 40αρη - 45αρη. Υπήρξε φάση στη ζωή μου ήμουν με μικρότερο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι κέρδισα πράγματα γιατί ήμουν κι εγώ αρκετά νέα... Μου αρέσει να είναι ο άλλος κοντά στην ηλικία μου, να έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα, κοινούς στόχους», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε: «Από το χωρισμό μου μέχρι τώρα, έχουν περάσει 13 μήνες και έχουν περάσει δύο σχέσεις από τότε από τη ζωή μου».

Όσο για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή, ανέφερε: «Σου το ορκίζομαι στην υγεία μου, σε ό,τι έχω ιερό, δεν διαβάζω τίποτα για μένα. Και αν τύχει και μου μεταφέρουν κάτι, είτε καλό, είτε κακό, δε φιλτράρεται καθόλου από μένα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης