Θα χορέψει στο εξωτερικό η Ελεονώρα Μελέτη;

Θα χορέψει στο εξωτερικό η Ελεονώρα Μελέτη;

Το show χορού του Ant1 μπορεί να έχει ρίξει αυλαία εδώ και αρκετό καιρό, η παρουσιάστρια όμως συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα και τις προπονήσεις που αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς της...

Θα χορέψει στο εξωτερικό η Ελεονώρα Μελέτη;
Φαίνεται πως το «Dancing With The Stars» βοήθησε την Ελεονώρα Μελέτη να ανακαλύψει το μεγάλο της ταλέντο στο χορό, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο της έχει αλλάξει τη ζωή.

Το show χορού του Ant1, λοιπόν, μπορεί να έχει ρίξει αυλαία εδώ και αρκετό καιρό, η παρουσιάστρια όμως συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα και τις προπονήσεις που αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς της. Μάλιστα η ίδια η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει πως κάνει μαθήματα και με την Γκαλένα Βελίκοβα.

Με δυο ώρες προπόνηση καθημερινά και πολλή προσπάθεια, η Ελεονώρα έχει φτάσει σε επαγγελματικό επίπεδο και σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό.

«Η Ελεονώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για να λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω παραπάνω, αλλά θα τα μάθετε όλα εν καιρώ γιατί αυτό που ετοιμάζει θα γίνει το καλοκαίρι», δήλωσε στην «Espresso» η Γκαλένα Βελίκοβα.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης