Θάνος Κιούσης: Μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι

Θάνος Κιούσης: Μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι

Με Έλληνα δεν με μπερδεύουν, συμπλήρωσε

kiousis
Ο Θάνος Κιούσης αποκάλυψε σε ποιον διάσημο του λένε ότι μοιάζει, μίλησε για τις μελαγχολικές στιγμές του και τον τρόπο που τις διαχειρίζεται, αλλά και το ενδεχόμενο να παίξει σε σειρά, στην εμφάνισή του στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» το Σάββατο 27 Απριλίου.

Για τον άνθρωπο που του λένε ότι μοιάζει, ο κωμικός απάντησε: «Σήμερα κιόλας μου έστειλε μια στο Instagram και είπε "είμαι φαν σου και μοιάζει πάρα πολύ σε έναν διάσημο Ιταλό συνθέτη". Αλλά νομίζω ότι ο Φρέντι Μέρκιουρι είναι ο άνθρωπός μου. Με Έλληνα δεν με μπερδεύουν, λίγο ένας στα δόντια και στο μουστάκι, αλλά γενικά όχι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0uz9fxb2sjl)

Κλείσιμο
Σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που κατά καιρούς βιώνει, περιέγραψε: «Η αλήθεια είναι ότι γενικά θα ταχθώ στην κωμωδία και σε γενικά ό,τι είναι χαρούμενο και χαμογελαστό. Υπάρχουν οι στιγμές μελαγχολίας, αλλά είναι όταν είμαι μόνο μόνος μου και φευγαλέα. Δουλεύει ένα “αυτοάνοσο”, ένας μηχανισμός μου από μόνος και ένα σύστημα που λέει “μην πέφτεις” και βρίσκω διεξόδους και ιδέες που με χαροποιούν και δεν επιτρέπω να έρθει αυτή η μελαγχολία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0uzqgoas1o9)

Και πρόσθεσε: «Γεμίζω μέσα από αυτό. Αν δεν νιώθω καλά, δεν κάνω κάτι. Λέω ότι δεν έχω κέφι, δεν θα βγει καλό και θα φανεί ψεύτικο».

Επίσης, σε άλλο σημείο απάντησε στο ενδεχόμενο να έπαιζε σε κάποιο κωμικό σίριαλ: «Ναι, θα με έβλεπα. Αλλά να κάνω κάποιον ρόλο, όχι να είμαι ο Θάνος».

Για το αν θα συνεχιστεί το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει φέτος, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είμαστε σε συνεννοήσεις με το κανάλι και πάνε όλα καλά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0uzuoxqnsi1)


Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικός τραυματίστηκε από επίθεση αγνώστων στα Εξάρχεια - Κάηκε ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο


Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι - Ένας νεκρος και ένας τραυματίας


Το χρυσό ρολόι του πλουσιότερου επιβάτη του Τιτανικού πωλήθηκε αντί 1,37 εκατ. ευρώ σε δημοπρασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης