Μαρίνα Σάττι: Απαντά στα σχόλια για το «τα τα τα» στο Ζάρι - Ήθελα να είναι πιο εύκολο στα αυτιά των ξένων, είπε

Μαρίνα Σάττι: Απαντά στα σχόλια για το «τα τα τα» στο Ζάρι - Ήθελα να είναι πιο εύκολο στα αυτιά των ξένων, είπε

Δεν ήθελα να βάλουμε άπειρο στίχο, πρόσθεσε σε δηλώσεις της

satti3892
Η Μαρίνα Σάττι σχολίασε τις αντιδράσεις για τον στίχο «τα τα τα» του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει σε λίγες εβδομάδες την Ελλάδα στη Eurovision.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» η τραγουδίστρια αποκάλυψε, πώς προέκυψε το «τα τα τα» και εξήγησε τον λόγο που δεν ήθελε να προσθέσει άλλους στίχους σε εκείνο το σημείο. Αν και τη ρώτησαν για το σχόλιο της Εύης Δρούτσα που είχε πει ότι πρόκειται για κλοπή από άλλο τραγούδι, η Μαρίνα Σάττι δεν έκανε καμία αναφορά στη στιχουργό.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0m8fdawnvop)

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε ότι το «τα τα τα» προέκυψε αυθόρμητα και αποφάσισαν με την ομάδα της να το κρατήσουν, μεταξύ άλλων, για να είναι πιο εύπεπτο το κομμάτι στο κοινό άλλων χωρών.

«Είχα στο μυαλό μου ότι εφόσον είχα πάει με την επιλογή να είναι ελληνικός ο στίχος και εφόσον τα κουπλέ προέκυψαν να έχουν πολλά λόγια, όταν είχα γράψει το τραγούδι και πριν γραφτούν οι στίχοι, ξέρεις, κάναμε “να να να” και “τα τα τα” και κάπως έτσι υπήρχε από γραφής του τραγουδιού. Μετά επειδή δεν ήθελα να βάλουμε άπειρο στίχο και να είναι κάπως πιο εύκολο για τα αυτιά των ξένων να το ακούσουν, αλλά και κάτι που έκανε το ρεφρέν πιο ρυθμικό και χορευτικό, οπότε κάπως έτσι καταλήξαμε εκεί» είπε η Μαρίνα Σάττι.

Τι είχε πει η Εύη Δρούτσα
Αφού παρουσιάστηκε το «Ζάρι» η Εύη Δρούτσα σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξέφρασε την ενόχλησή της για την ΕΡΤ, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι, πως έκλεψαν μια φράση από άλλο κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι στιχουργός του «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, το οποίο περιέχει και τη φράση «Τα-τα-τα» και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Την ίδια ατάκα έχει και το τραγούδι της Μαρίνας Σάτι, πράγμα που ενόχλησε την Εύη Δρούτσα. Μάλιστα, τόνισε πως η εταιρεία της θα αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czo89hjrixch)

«Εκείνοι να προβληματιστούν, γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου, ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ, αλλά και αυτή (η Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει ποτέ και θα το αλλάξουν αμέσως. Το "τα τα τα" και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου, με αυτόν τον στίχο. Ας πάει η κυρία Σάττι με το "τα τα τα".... Να ενημερώνονται, όταν γράφουν στίχο!», είπε εκνευρισμένη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή, διότι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ. Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα αποφασίσει η εταιρεία, η οποία και έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και έρχεται κάποιος και γράφει "τα τα τα"; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει τον στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά καθόλου».

Ειδήσεις σήμερα:

Για βιολογικό πόλεμο προετοιμάζεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης και κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Συγκινητικό βίντεο: Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη για να τη δει ο πατέρας της νύφη πριν πεθάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης