Ρίτα Αντωνοπούλου: Περιγράφει τη συνάντησή της με τον Θάνο Μικρούτσικο - Με έπιασαν τα κλάματα κι ήρθε και με αγκάλιασε, λέει

Ρίτα Αντωνοπούλου: Περιγράφει τη συνάντησή της με τον Θάνο Μικρούτσικο - Με έπιασαν τα κλάματα κι ήρθε και με αγκάλιασε, λέει

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Μίκη Θεοδωράκη

rita-antonopoulou
Η Ρίτα Αντωνοπούλου μίλησε για τη συνεργασία της με τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο, αλλά και την συνάντηση που είχε με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αρχικά, περιέγραψε μία στιγμή που μοιράστηκε με τον Θάνο Μικρούτσικο.

«Ηχογραφούσαμε στο Μέγαρο Μουσικής την πρώτη μας δουλειά και θυμάμαι ότι είχα μια στιγμή συνειδητοποίησης στην πολυθρόνα. Έβλεπα μέσα την Καμεράτα να γράφουν το "Άννα μην κλαις" για να το πω εγώ και παραδίπλα ήταν ο Θάνος Μικρούτσικος. Με έπιασαν τα κλάματα και με είδε, δεν είπε τίποτα. Απλά ήρθε και με αγκάλιασε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0596vrxmixt)

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

«Κάναμε το αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο και έβγαινα πρώτη για να πω το "Δρόμοι παλιοί". Αφού κατέβηκα κάτω, ήρθε μια κοπέλα από τα παρασκήνια και μου είπε ότι ο κύριος Θεοδωράκης θέλει να πάω να κάτσω δίπλα του. Με πήγαν, έβαλαν μια καρέκλα δίπλα του και μου είπαν να μην του μιλήσω, απλά να κάτσω», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Γύρισε, με κοίταξε, έπιασε το ένα μου έρι και με το άλλο χέρι με χτύπησε εδώ στο στήθος, στον θώρακα και γύρισε να μου πει "τα τραγούδια μου, τα τραγούδια μου". Σοκαρίστηκα, του φίλησα το χέρι κι αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή ήταν σαν να μου έλεγε ότι νιώθει πώς τα λέω, γιατί τα έχω μέσα μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Rebranding αλά γαλλικά για τον Αλέξη Τσίπρα by Publicis

Εμφύλιος στο «μέτωπο της δυσπιστίας»: Διορθωτική δήλωση Παππά μετά τον πολιτικό σάλο

Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα στη Λάρισα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης