Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι ζευγάρι, είπε η Τσιμτσιλή

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι ζευγάρι, είπε η Τσιμτσιλή

Φήμες θέλουν τη Βασιλική και τον Μαθιό από τον «Σασμό» να έχουν χωρίσει από τους συζύγους τους και να είναι ζευγάρι και εκτός σειράς

Lalos_marilita
Πριν από λίγο καιρό, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό ανάμεσα στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιάννη Νταλιάνη.

Τώρα, φήμες θέλουν και τον Δημήτρη Λάλο, τηλεοπτικό ζευγάρι της ηθοποιού, να έχει επίσης χωρίσει με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου και οι εικασίες ότι Βασιλική και Μαθιός από τον «Σασμό» είναι μαζί και εκτός πλατό, οργιάζουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται στον παραπάνω ισχυρισμό, ότι δηλαδή η Μαριλίτα Λαμπρoπούλου και ο Δημήτρης Λάλος, είναι ζευγάρι.

«Ως παρουσιάστρια του Alpha δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ» τόνισε.

Δείτε το βίντεο
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι Λαμπροπούλου και Λάλος είναι ζευγάρι, είπε η Τσιμτσιλή

Τι είπε η Τσιμτσιλή για Λαμπροπούλου και Λάλο
Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πεμπτης 28 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε στους τηλεθεατές του «Happy Day» το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time που κάνει λόγο για ερωτική σχέση ανάμεσα στους ηθοποιούς. Πανω σε αυτό, η ίδια ανέφερε: «Αν περιμένετε από μένα κάποια ανακοίνωση του στιλ, “αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εκτός Σασμού”, δεν θα την ακούσετε. Αναφέρομαι σε δημοσίευμα που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να είναι ζευγάρι και εκτός του σίριαλ. Και αν σας λέω ότι δε θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση ή μια επιβεβαίωση, είναι γιατί δεν το γνωρίζω και δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό στον οποίο ανήκω. Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ, που δεν είναι τυχαίο, και θα αναφερθώ σε κάποια στοιχεία που ίσως συνηγορούν στο να υπάρχει ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο. «Εγώ λέω, ότι ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ένα τέτοιο ρεπορτάζ από τον Alpha. Τι συμβαίνει όμως;» πρόσθεσε στη συνέχεια και έπειτα αναφέρθηκε στους γάμους των δύο ηθοποιών, που λέγεται ότι έχουν λήξει».

Αρχικά, αναφέρθηκε στο φημολογούμενο διαζύγιο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Γιάννη Νταλιάνη. «Θυμάστε ότι πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε μια είδηση ότι ο κύριος Νταλιάνης χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Χωρίζουν, υπάρχουν όμως καλές σχέσεις. Μάλιστα προχθές κάνανε και μια δημόσια εμφάνιση κάπου, παίζουν μαζί και στο θέατρο, έχουν και τα παιδάκια τους. Φαίνεται ότι οι σχέσεις δεν είναι κακές».
1342_MARILITA_LAMPROPOYLOY_GIANIS_NTALIANIS_472022

Τα unfollow του Λάλου με τη σύζυγό του
Στην πορεία, σχολίασε τα unfollow μεταξύ του Δημήτρη Λάλου με τη γυναίκα του. Όπως είπε: «Μια εβδομάδα μετά, κυκλοφορεί η είδηση ότι χωρίζει και ο Δημήτρης Λάλος από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, μετά από εννιά χρόνια, έχουν και μια κόρη. Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση, ούτε διάψευση, ούτε και από αυτό το ζευγάρι. Αλλά, οι καλά γνωρίζοντες στάθηκαν και σε ένα unfollow και ένα block. Καμιά φορά, τα social media είναι αυτά που αποκαλύπτουν κάτι. Στο ρεπορτάζ βλέπουμε ότι οι Έλενα Μαυρίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό κάνοντας unfollow και block στον Δημήτρη Λάλο αλλά και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, και το ρεπορτάζ βασίζεται στο γεγονός ότι για να υπάρχουν αυτά τα ταυτόχρονα unfollow κάτι συμβαίνει».
7325_MAYRIDOY_LALOS_08062022
Τέλος, η παρουσιάστρια είπε: «Επειδή υπάρχουν και μικρά παιδάκια, και επειδή οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να επικοινωνήσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αν έχει ανοίξει, θα το σεβαστούμε και θα μείνουμε εκεί. Ούτως ή άλλως αν υπάρχει μια νέα σχέση που θα μακροημερεύσει, είναι θέμα χρόνου να φανεί».

Δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη κανείς
Παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα και οι φήμες έχουν αρχίσει και λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις, κανένας από τους δύο ηθοποιούς του «Σασμού» ούτε από τους συζύγους τους, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις, προκειμένου να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν, όσα ακούγονται για τα φημολογούμενα διαζύγιά τους και τη μεταξύ τους σχέση.

Ειδήσεις σήμερα:

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση


Delaware, ο offshore παράδεισος των ΗΠΑ

Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης