Μαίρη Βιδάλη: «Η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάσω»

Μαίρη Βιδάλη: «Η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάσω»

«Το ένιωσα κι εγώ ότι έχω λείψει πολύ από τα παιδιά μου, αλλά ευτυχώς το έχω αναπληρώσει τώρα που είναι ενήλικες» είπε η ηθοποιός

mairi-vidali__1_
Η Μαίρη Βιδάλη μοιράστηκε με το κοινό την προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να συνδυάσει την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αναφέρθηκε στην υποκριτική και το πόσο δύσκολο της ήταν να την συνδυάσει με την οικογένειά της.

Αρχικά, δήλωσε: «Η δική μας δουλειά δεν είναι να πηγαίνεις στο γραφείο και να γυρίζεις σπίτι. Είναι 24ωρη. Όταν θέλεις να κάνεις και οικογένεια και καριέρα, χάνεις και από τα δύο. Ούτε τέλεια μητέρα μπορείς να είσαι, ούτε τέλεια καριερίστα».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αυτό συνέβη και στην ίδια. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει καταφέρει να αναπληρώσει τον χρόνο της με τα παιδιά της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crb5a2x10zkp)

«Δεν μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά σου, λόγω ωραρίου. Το ένιωσα κι εγώ ότι έχω λείψει πολύ από τα παιδιά μου,αλλά ευτυχώς το έχω αναπληρώσει τώρα που είναι ενήλικες. Κι εκείνα το ένιωσαν, ειδικά η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάζω. Γιατί όποτε πήγαινε να με αγκαλιάσει της έλεγα "μη, είμαι βαμμένη για την παράσταση". Οπότε, μετά αντιδρούσε και μου έλεγε κι εκείνη "τότε δεν θέλω ούτε εσύ να με φιλάς"», εξηγεί.

Τέλος, αναφορικά με το αν δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. «Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν πιστεύω. Παλιά το έκανα, τώρα προσπαθώ να μην το κάνω. Στις συνεργασίες μου, δημιουργώ και προσωπικές σχέσεις και σπάνια βρίσκω ανθρώπους που δεν το εισπράττουν αυτό», παραδέχεται.



Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του


Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης