Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν ήμουν ευχαριστημένη στην τελευταία σειρά που έκανα»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν ήμουν ευχαριστημένη στην τελευταία σειρά που έκανα»

«Κάποιες φορές αν δεν σου αρέσει το σενάριο, στενοχωριέσαι. Όταν υπηρετείς ένα σενάριο που δεν σου αρέσει», πρόσθεσε η ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο 

royggerikarmen338
Με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά στην οποία θα συμμετέχει την τηλεοπτική σεζόν που έρχεται,  η Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε μία συνέντευξη, νωρίτερα σήμερα.

Η ηθοποιός, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και στην τελευταία δουλειά που συμμετείχε, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν της άρεσε.


«Δεν με έχει στενοχωρήσει καθόλου (ο χώρος της τηλεόρασης). Κατ’ αρχήν είμαι ευγνώμων και με έχει βοηθήσει για αυτά που κάνω για τα παιδιά», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Θα μιλήσω εδώ για το ρόλο αλλά και για αυτά που κάνω για τα παιδιά και με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Απλά κάποιες φορές αν δεν σου αρέσει το σενάριο, στενοχωριέσαι. Όταν υπηρετείς ένα σενάριο που δεν σου αρέσει. Αυτήν τη φορά μου αρέσει κι είμαι πολύ ευτυχισμένη».

«Στην τελευταία δουλειά που έκανα, δεν ήμουν ευχαριστημένη. Σε όλες τις άλλες ήταν υπέροχο το σενάριο. Άσε τώρα, ψάξε να το βρεις», είπε τέλος η Κάρμεν Ρουγγέρη, χωρίς να αναφέρει το όνομα της σειράς.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clefxmh9dla9)



Ειδήσεις σήμερα:

«Χυδαίο ψέμα», λέει η Ευγενία Μανωλίδου μετά τον Άδωνι για τις φήμες ότι την χτύπησε

Ένοχος για δύο βιασμούς ο Λιγνάδης - Η απόφαση του δικαστηρίου

Δύο οι δράστες της επίθεσης στον Real FM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης