Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με βοήθησε πολύ η μύτη μου στους ρόλους»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με βοήθησε πολύ η μύτη μου στους ρόλους»

«Δεν ήμουν ποτέ η πολύ όμορφη, και αυτό με βοήθησε πολύ,  μπόρεσα να κάνω γεροντοκόρες, μεγάλες γυναίκες», εξήγησε η ηθοποιός - Δείτε αποσπάσματα από συνένετυξη που παραχώρησε

karmen-myti
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κάρμεν Ρουγγέρη, κάνοντας μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, τον αυστηρό πατέρα της, το πρώτο χαστούκι που της έδωσε αλλά και το γεγονός, ότι η εμφάνισή της τη βοήθησε αρκετά στη δουλειά της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αποκάλυψε και τη φορά που έφαγε χαστούκι όταν ρώτησε τον πατέρα της, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον διδάκτορα και τον δικτάτορα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cke149rsdf5d)


Στη συνέχεια είπε συγκινημένη: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, βρεθήκαμε στον δρόμο, έπρεπε να βρω δουλειά. Όταν τελείωσα το σχολείο, ένας συγγενής μου μου έδωσε ένα χαρτί για να πάω να βρω δουλειά. Έσκισα το γράμμα κι άνοιξα μια εφημερίδα για να βρω δουλειά. Πήγα σε ένα ζαχαροπλαστείο και με βάλανε να σφουγγαρίσω. Τότε, ήρθε ένας Άγγλος να ψωνίσει κι εγώ ανέλαβα να τον εξυπηρετήσω, μετά με βάλανε στο ταμείο».

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cke1ib6y2jxl)
Κλείσιμο

Στην πορεία της συνέντευξής της, η Κάρμεν Ρουγγέρη έκανε και μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, ενώ μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι: «Είχα ερωτευτεί τη φωνή του άντρα μου πριν τον γνωρίσω».

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cke1k7ngbbpl)


Τέλος, η Κάρμεν Ρουγγέρη μέσα σε όλα, σχολίασε και την εξωτερική της εμφάνιση όταν αναφέρθηκε στους πρώτους ρόλους που συμμετείχε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της στον «Μεθοριακό σταθμό» λέγοντας: «Εδώ είμαι 25 χρονών ξέρω εγώ και φαίνομαι μεγάλη. Με βοήθησε πολύ η μύτη μου. Με αυτή τη μύτη που έχω, δεν είναι ωραία, μπόρεσα να κάνω γεροντοκόρες, μεγάλες γυναίκες, κατάλαβες. Δεν ήμουν ποτέ η πολύ όμορφη, και αυτό με βοήθησε πολύ».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cke1wzwweo2x)




Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί θέλουν τα ελληνικά άρματα μάχης οι Ουκρανοί

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Αστυνομικός έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε - Προσπαθούσε να εγκαταστήσει ένα κλιματιστικό

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα» - Η παραληρηματική ανάρτηση του 37χρονου πριν πάει με καραμπίνα στο Σύνταγμα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης