Δημήτρης Σταρόβας για Super Mammy: «Υπάρχει κοντρόλ, αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξε το, μην το αδικείς»

Δημήτρης Σταρόβας για Super Mammy: «Υπάρχει κοντρόλ, αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξε το, μην το αδικείς»

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τη νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή και τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί

starovas
Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τις αντιδράσεις, που προκάλεσε η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, «Super Mammy».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά αναφέρθηκε στο θεατρικό έργο «Οι γείτονες από πάνω», το οποίο αφορά δύο ζευγάρια, το πάνω και το κάτω, όπως εξήγησε. Μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποδύονται το από κάτω ζευγάρι, το οποίο είναι 20 χρόνια παντρεμένοι και η ρουτίνα έχει χαλάσει τη σχέση τους.

Ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε σχετικά: «Είναι μία κωμωδία, έχει συγκίνηση. Απολαμβάνω την παράσταση».

Όσο για την εκπομπή «Όλα Γκουντ», ανέφερε: «Η συνεργασία μου με τον Γρήγορη Γκουντάρα και με την Νάταλι είναι μία χαρά. Είμαστε φίλοι, είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα. Η κατάσταση εκεί είναι αληθινή σε σχέση με άλλες εκπομπές». 

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cje391t9tdpd)

Για τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο κοινό, δήλωσε: «Με τον Μάρκο Σεφερλή συνεργαζόμαστε μία χαρά. Η σειρά είναι εύστοχα προσαρμοσμένη».

Για τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί στο κοινό, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε: «Έχουμε μάθει πως όταν κάτι δεν ταιριάζει στην δική μας αισθητική να το θεωρούμε λανθασμένο και όχι διαφορετικό. Υπάρχει κοντρόλ και αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αλλάξεις από το να το αδικήσεις. Όλο αυτό που έγινε στο «Super Mammy» με το ομοφοβικο σχόλιο, σε επόμενο επεισόδιο δείχνει πως ο Μάρκος δέχεται τον γιο του με τον σύντροφο του».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cje3pu0btbuh)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του. Όπως έχει πει ξανά, η μητέρα του είχε προχωρημένη άνοια και είχε φτάσει σε μία κατάσταση που δεν υπήρχε επιστροφή. «Πέρασα μαρτυρικά τα τελευταία τρία χρόνια με την μητέρα μου. Ήταν δραστήρια και μεταμορφώθηκε σε βρεγμένη γάτα, ήταν θλιβερό. Ευτυχώς δεν φτάσαμε στο σημείο του να μην με αναγνωρίσει».

Η σύντροφός του ήταν το στήριγμά του όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές, ενώ ο ίδιος αναγνωρίζει πως εκείνο που τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες ήταν το χιούμορ και η ανθρώπινη επαφή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cje3rmqhjuyx)


Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου. «Έχω δηλώσει πως αν παντρευτώ τρίτη φορά θα παντρευτώ με άντρα, αλλά μπορεί να παντρευτώ και την Άννα, γιατί είναι γυναίκα με α@@@δια», είπε.



Ειδήσεις σήμερα:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Πορτογάλου για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του


Moskva: Γιατί οι Ρώσοι δεν θα πουν ποτέ την αλήθεια για το πώς βυθίστηκε


«Είμαι ένας μοναχός που ασχολείται με τη μόδα και το μακιγιάζ»: Η ιστορία ενός βουδιστή που κατέρριψε τα στερεότυπα των φύλων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης