Ο Alpha «ψεύδεται» πολύ και «μουρμουράει» λιγότερο

Ο Alpha «ψεύδεται» πολύ και «μουρμουράει» λιγότερο

Ανω κάτω πάλι το πρόγραμμα μπροστά στο πολικό ψύχος της τηλεθέασης

mourmoura
Μην σας τρομάζει ο τίτλος. Ειδικά τα στελέχη του Alpha. Είναι παιχνιδιάρικος. Ουσιαστικά προαναγγέλλει αλλαγές. Και θα γίνω σαφής. Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» περιορίζεται σε μία εμφάνιση εβδομαδιαίως κατά την διάρκεια της Σαρακοστής, καθώς έμφαση θα δοθεί κυρίως στις παιδικές ταινίες το βράδυ της Παρασκευής. Η διπλή εμφάνιση της σειράς θα επιστρέψει κατά τον Μάιο.

Δραστική μείωση και για το «Total Blackout», το οποίο περιορίζεται στο βράδυ της Πέμπτης. Λογικό, μετά τις επιδόσεις του και το περιεχόμενό του.

Το «Τι Φάση» θα μεταδίδεται Παρασκευή και Κυριακή και θα φανεί η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Ως εδώ είπαμε τις αλήθειες για τον Alpha, να δούμε και τα «Ψέματα», τη νέα σειρά, όπου καταγράφει μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων και μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει. Ελπίζω να γίνει αναφορά και σε λογαριασμούς ΔΕΗ και Φυσικού Αερίου. Το καστ, ομολογώ, είναι πολύ δυνατό. Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος. Φυσικά το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Μήτσας και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Γκικαπέππας.

Ψέματα | Έρχεται στον Alpha


Θα τα δούμε όλα σύντομα. Πολύ σύντομα και συγκεκριμένα στις 31 του μηνός θα δούμε και την πρεμιέρα του «Masked Singer» στον ΣΚΑΪ. Το μουσικό σόου θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21.00 και την Παρασκευή θα μείνει η ξένη ταινία. Ουσιαστικά πρόκειται για τα δύο βράδια που δεν έχει «Survivor». Αλλαγές λοιπόν και όχι μόνο αυτές. Θα ξαναδούμε το «Θα γίνει της πολυκατοικίας» στις 15.00, το «Καλό μεσημεράκι στις 16.00 και πριν το δελτίο ειδήσεων την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το «Κάτι ξαναψήνεται». Νέα είσοδος, η εκπομπή του Αλέξανδρου Παπανδρέου το απόγευμα του Σαββατοκύριακου. Όλα αυτά σε μερικές ημέρες.

Προβληματισμός για το «X Factor» και το «Night out». Λογικό.

Τσιφτετέλια θα έχει το «Chart Show». Επίσης λογικό. 

7,1% στο δυναμικό κοινό για την πρεμιέρα της Μάριον Μιχελιδάκη. Pas mal.

Παγκόσμια ημέρα ποίησης η χθεσινή και συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους ποιητές των οποίων τα πονήματα έγιναν λεζάντα για χρωμοσαμπουάν και μπάρες δημητριακών στο Instagram για τα post πολλών χρηστών. Παράγινε το κακό…

Ρε Θανάση Πάτρα, θα το πω και θα το λέω. Γιατί έλειπες τόσα χρόνια από την τηλεόραση;

Εξαιρετική, σοβαρή, ισορροπημένη και με ψυχραιμία η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό». Γιώργο Λιάγκα, ο τόνος στο άλφα.

Και κουιζάκι μποναμάς. Ποια παρουσιάστρια έκλεισε τη μεταγραφή της στη μεσημεριανή ζώνη ανταγωνιστικού καναλιού και δεν ζήτησε κανέναν από τους νυν συνεργάτες της;


Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό σε σουσάδικο της Αθήνας - Άνδρας με μουστάκι μπήκε, παρήγγειλε και αυνανίστηκε μπροστά σε όλους

Δέκα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί από την έναρξη του πολέμου, λέει ο Ουκρανός υπουργός Υγείας

«Οι Ρώσοι βιάζουν, σκοτώνουν και βασανίζουν όπως οι Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο Ζελένσκι





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης