Άντζελα Δημητρίου: Με την οικογένειά μου είναι όλα τέλεια

Άντζελα Δημητρίου: Με την οικογένειά μου είναι όλα τέλεια

Η αντίδραση της τραγουδίστριας σε ερώτηση για τη ρήξη με την κόρη της και τη βάφτιση της εγγονής της

antzela22
Η Άντζελα Δημητρίου και η Έλντα Πανοπούλου έκαναν κοινές δηλώσεις, μιλώντας για τον τσακωμό που είχαν στο παρελθόν, αλλά και τη συνεργασία τους αυτή την περίοδο.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», μεταξύ άλλων, συνάντησε τις δύο καλλιτέχνιδες στο καμαρίνι, την ώρα που ετοιμάζονταν μία εκ των ρεπόρτερ ρώτησε την τραγουδίστρια για τη ρήξη που είχε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, αλλά και τη βάφτιση της εγγονής της. Για το αν την ενοχλεί η δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Δεν με ενοχλεί που 'όλο αυτό βγαίνει στη δημοσιότητα. Αυτή είναι η δουλεία τους και αυτό πρέπει να κάνουν. Αν δεν ασχοληθούν με εμένβα και την Έλντα, με ποιον θα ασχοληθούν;».

Στην πορεία, ένας άλλος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στη βάφτιση της εγγονής της. Μαζί με την Έλντα Πανοπούλου, είπαν ταυτόχρονα: «Το μωρό το βαφτίσουμε με όλες τις δόξες και τιμές».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1je9uxo7nsp)
Κλείσιμο

Κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα, η Άντζελα Δημητρίου σχολίασε: «Θα είναι ένα μωρό τυχερό, έχω να σας πω ότι είναι όλα τέλεια με την οικογένειά μου».

Όσο για τον τσακωμό ανάμεσα στις δυο τους, πρώτη, η Έλντα Πανοπούλου είπε: «Πολύ είχαμε τσακωθεί, είχαμε σκοτωθεί. Πήγα, την παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία και της είπα: Αντζελίνα μου, εμείς αγαπιόμαστε. Εγώ περίμενα κάτω από το σπίτι της. Και της λένε της Άντζελας: με την Πανοπούλου θα την κάνουμε τη δουλειά. Εκείνη απάντησε: βεβαίως».

Με τη σειρά της, η Άντζελα Δημητρίου πρόσθεσε με τη σειρά της: «Εκείνοι που θυμούνται τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τη δω την Έλντα, όταν ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Έστειλα τον Μαροσούλη», συμπλήρωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Άντζελα Δημητρίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης