Λευτέρης Ελευθερίου για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κανιβαλίζουμε μία υπόθεση που δεν έχει καταλήξει στο δικαστήριο»

Λευτέρης Ελευθερίου για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κανιβαλίζουμε μία υπόθεση που δεν έχει καταλήξει στο δικαστήριο»

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, καθώς και του Πέτρου Φιλιππίδη

eleftheriou
Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για τη συνεργασία, που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ αναφέρθηκε και στον Παύλο Χαϊκάλη, παραθέτοντας τη δική του άποψη για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Όσον αφορά τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», πως είναι κανιβαλισμός να χάνει κάποιος τη δουλειά του για μία υπόθεση, η οποία δεν έχει φτάσει ακόμη στα δικαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Μπορεί να βγει και να πει ο καθένας ό, τι θέλει. Και αυτό είναι ένα θέμα, πόσο κανιβαλίζουμε μία υπόθεση που δεν έχει καταλήξει στο δικαστήριο».

Αφού ρώτησε τους παρουσιαστές της εκπομπής, αν η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη έχει φτάσει ως το δικαστήριο, πρόσθεσε: «Τώρα αυτό που κανιβαλίζεται ένα όνομα, χωρίς να έχει φτάσει στο δικαστήριο, δεν είναι λίγο περίεργο; Έχει χάσει τη δουλειά του ένας άνθρωπος που δεν έχει φτάσει κάτι ποινικά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cikk9kcmfv2p)

Για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός είπε:

«Είχα πει πως πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, μου φάνηκε λίγο δεσποτικός ο τρόπος του κύριου Φιλιππίδη στις πρόβες. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα όργανο, που να επιβλέπει. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαλακός. Πώς αλλάζουν και τα εκπαιδευτικά μέσα στα σχολεία; Να είναι πιο ήρεμος ο τρόπος που γίνεται μια δουλειά».

«Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά, που δεν υπάρχει κάποια σύμβαση που να προστατεύει τα δικαιώματά σου κι αυτό ξεκινά κι από τον παραγωγό κι από τον σκηνοθέτη… Ειπώθηκε αυτό: "Παιδιά αν δεν ταιριάζουμε ή δεν συνεργαζόμαστε, φεύγετε". Δεν υπάρχει κάτι που να προασπίζει τη δουλειά σου. Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα αυτό που πέρασαν άλλοι… Έκανα υπομονή και θεώρησα ότι εφόσον μεγαλουργεί τόσα χρόνια, εγώ θα είμαι λάθος», κατέληξε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cikk7dxpf8p5)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Σε εξέλιξη οι συνομιλίες της Ουκρανίας με τη Ρωσία - Κατάπαυση πυρός και απόσυρση στρατευμάτων στο τραπέζι

Κυρώσεις του Πούτιν σε Μπάιντεν, Μπλίνκεν, Κλίντον

«Ήταν θυμωμένη, το είχε σχεδιάσει» λέει φίλος της ακτιβίστριας δημοσιογράφου που έκανε εισβολή στην ρωσική τηλεόραση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης