Μαντώ για Eurovision: Πλέον είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα, παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τα εφέ και η σκηνοθεσία

Μαντώ για Eurovision: Πλέον είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα, παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τα εφέ και η σκηνοθεσία

Κεντρικός άξονας ήταν το τραγούδι, δεν ήταν τόσο τα εφέ, τα ωραία πλάνα και τα χορευτικά, είπε για τη δική της συμμετοχή στον διαγωνισμό το 2003

manto
Με αφορμή τον τελικό της Eurovision που είναι το Σάββατο, η Μαντώ μίλησε για τη δική της συμμετοχή στον διαγωνισμό, το 2003.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη χρονιά, που εκπροσώπησε η ίδια την Ελλάδα.

«Είναι απαιτητική η Eurovision. Εμείς τότε, είχαμε πολλές περιοδείες σε άλλες χώρες, για την παρουσίαση του κομματιού. Τώρα δεν το κάνουν πια τόσο αυτό, είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα. Τώρα πια υπάρχουν τα social media και κινείται περισσότερο από εκεί το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1466dqjt6n5)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια είχε αρπάξει μια ίωση τότε, με αποτέλεσμα να κλείσει η φωνή της. Ωστόσο, μόλις ανέβηκε στη σκηνή, επανήλθε.

«Από τα πολλά ταξίδια, είχα αρπάξει μία ίωση τότε. Οι πολλές αλλαγές θερμοκρασίας στα tours επιβάρυναν πολύ τον λαιμό μου, κουράστηκα και όταν έφτασα στη Λετονία ήμουν με ίωση. Όταν τραγούδησα στη σκηνή της Eurovision, ως εκ θαύματος άνοιξε ο λαιμός, αλλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν με αντιβίωση», περιγράφει.

Αναφέρθηκε επίσης, στο συναίσθημα του να τραγουδά κανείς στη σκηνή ενός τόσο μεγάλου διαγωνισμού.

«Είναι ένα τηλεοπτικό σόου η Eurovision. Είσαι στη σκηνή και κοιτάς τις κάμερες. Δεν έχεις την αίσθηση ότι εκείνη την ώρα τραγουδάς μπροστά σε δισεκατομμύρια κόσμου. Δεν το συνειδητοποιείς. Ο κόσμος κιόλας εκεί, είναι μακριά σου. Δεν βλέπεις, δεν ακούς τίποτα», εξήγησε.

Τέλος, για την εμφάνισή της στη σκηνή το 2003, είπε: «Ήταν δική μου επιλογή το φόρεμα που φόρεσα τότε. Δεν αισθάνθηκα εκτεθειμένη, απλά τότε δεν είχαμε τόσα εφέ όσα σήμερα, ήταν όλο πιο απογυμνωμένο. Κεντρικός άξονας ήταν το τραγούδι. Δεν ήταν τόσο τα εφέ, τα ωραία πλάνα και τα χορευτικά. Ήταν δηλαδή, αλλά όχι τόσο όσο είναι τώρα. Τώρα παίζουν περισσότερο ρόλο τα εφέ και η σκηνοθεσία».


Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε ο «Γκέμπελς» της Βόρειας Κορέας - Πώς καλλιέργησε την προσωπολατρία προς τη δυναστεία των Κιμ

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο - Εξαπάτησε πάνω από 800.000 ανθρώπους

Διπλό ριφιφί από διαρρήκτες σε εταιρεία εμπορίας χρυσού στον Πειραιά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης