Διονυσία Γεωργιάδου: «Με τον Πάνο Νάτση προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»

Διονυσία Γεωργιάδου: «Με τον Πάνο Νάτση προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»

«Στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει», λέει η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού

natsis-georgiadou1
Η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, η Διονυσία Γεωργιάδου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως με το σύντροφό της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος πριν από 40 ημέρες έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στην άσφαλτο, άνοιξε την καρδιά της…

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν να ήταν χθες. Δεν έχω καταλάβει ότι πέρασαν 40 μέρες καθόλου. Ουσιαστικά με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπο επειδή έφυγε. Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο. Απλά ο Πάνος δεν είναι εδώ, δεν αλλάζει το συναίσθημά μου», εξομολογήθηκε η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι», είπε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cia4m5093zw1)


Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα: Ποιο εμβόλιο «δουλεύει» καλύτερα κατά του κινδύνου νοσηλείας λόγω Covid-19


Ξεκινάει σήμερα η δίκη Λιγνάδη - Καταθέτει ο πρώτος άνδρας που τον κατήγγειλε για βιασμό


Μάικλ Ντάγκλας - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: O έρωτας χρόνια δεν κοιτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης